LIFE | 200 KPSL

Life Flexilett Nype Kapsler

For sunne og smidige ledd
Økologisk sertifiserte nyper
Naturlig innhold av vitamin C
kr 269
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Økologisk sertifisert nypepulver i kapselform. Kapsler med økologiske nyper som er naturlig rike på vitamin C. Nype bidrar til å opprettholde sunne og smidige ledd. Nyper er svært rike på vitaminer, mineraler og galaktolipider. Finnes også som pulver.

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Life Flexilett Nype inneholder økologisk nype som er naturlig rik på vitamin-C. Nype bidrar til å opprettholde sunne og smidige ledd.

Life Flexilett Nype er et økologisk sertifisert kosttilskudd hvor nypens fruktkjøtt og kjerne har blitt brukt. Nypene vokser i et veldig gunstig klima, oppe i høyden langs Chiles kyst i vulkansk jord. Den vulkanske jorden er veldig rik på mineraler og lufttemperaturen i høyden er sval samtidig som solen er sterk. Dette gjør at nypene utvikler seg langsomt og blir rike på vitamainer, mineraler og galaktolipider.

Life Flexilett Nype er økologisk og vegansk. Finnes i kapsler og pulverform.

Nype
Bidrar til  å opprettholde sunne og smidige ledd

Vitamin C:
Bidrar til normal kollagendannels som har betydning for bruskens, benstrukturens, tennene,  tannkjøttets, hudens og blodkarenes normale funksjon
- Bidrar til normal energiomsetning og til nervesystemets normale funksjon
- Bidrar til immunsystemets normale funksjon og til å beskytte cellene mot oksidativt stress
- Bidrar til å redusere tretthet og utmattelse
- Bidrar til å gjenoppbygge den reduserte formen av vitamin E
- Øker jernopptaket

 

Artikkelnummer: NO706489