Ester-C Pulver

kr 299
Lagerstatus på nettTomt på lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Ester-C Pulver egner seg spesielt godt til variabel dosering og ved høyere terapeutiske doser. Pulveret er svart enkelt a dosere og løser seg lett opp i veske. På bakgrunn av sin unike framstillingsprosess har Ester-C et godt opptak og holder seg aktiv i cellene i 24 timer, samt syrenøytralt og dermed snill mot magen. Inneholder bioflavonoider for økt effekt.

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Ester-C har vært på det norske markedet i over 30 år, og er av mange kjent som "Den originale Ester-C" for hele familien. Ester-C produseres i USA og er i dag et av verdens mest solgte C-vitaminer. C-vitamin bidrar til et normalt fungerende immunsystem og støtter immunsystemet under og etter intens fysisk trening. C-vitamin bidrar også til nervesystemets normale funksjon og til å beskytte cellene mot oksidativt stress. Videre bidrar vitamin C til å redusere tretthet og utmattelse. Dette vitaminet øker også opptaket av jern.

150g pulver

 

Artikkelnummer: NO708622

Andre kjøpte også