Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
Ester-C Pulver
Ester-C Pulver
Ester-C Pulver

Ester-C Pulver

299 KR
Lagerstatus på nettPå lager
ButikksaldoSe tilgjengelighet i butikk
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Ester-C Pulver egner seg spesielt godt til variabel dosering og ved høyere terapeutiske doser. Pulveret er svart enkelt a dosere og løser seg lett opp i veske. På bakgrunn av sin unike framstillingsprosess har Ester-C et godt opptak og holder seg aktiv i cellene i 24 timer, samt syrenøytralt og dermed snill mot magen. Inneholder bioflavonoider for økt effekt.

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Produktspesifikasjon

Ester-C har vært på det norske markedet i over 30 år, og er av mange kjent som "Den originale Ester-C" for hele familien. Ester-C produseres i USA og er i dag et av verdens mest solgte C-vitaminer. C-vitamin bidrar til et normalt fungerende immunsystem og støtter immunsystemet under og etter intens fysisk trening. C-vitamin bidrar også til nervesystemets normale funksjon og til å beskytte cellene mot oksidativt stress. Videre bidrar vitamin C til å redusere tretthet og utmattelse. Dette vitaminet øker også opptaket av jern.

150g pulver

Artikkel nummer: NO708622

Andre kjøpte også

Widget loading...