Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
Antioxidant
Antioxidant
Antioxidant
SOLARAY|60 KPSL

Antioxidant

275 KR
Lagerstatus på nettPå lager
ButikksaldoSe tilgjengelighet i butikk
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Beskytter cellene og styrker immunforsvaret med de viktigste vitaminer, mineraler og urter som har antioksidativ effekt.

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Produktspesifikasjon

*Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil.

Når oksygen frigjøres fra hemoglobin og trenger ut i vevene dannes det naturlig frie radikaler og andre reaktive oksygen- og nitrogenforbindelser. Miljøfaktorer som forurensning, røyking, alkohol og sollys fremmer også dannelsen av disse stoffene. Dersom ikke disse reaktive forbindelsene blir nøytralisert eller fjernet av kroppens antioksidantforsvar kan det medføre oksidative skader og oksidativt stress. Forskning de siste 30-40 årene indikerer at antioksidantrik kost og antioksidanter i form av tilskudd kan redusere oksidativt stress. Enkelte vitaminer og mineraler er velkjente effektive antioksidanter og kan bidra til å kunne redusere oksidative skader. Solaray AntioXidant inneholder A-, B-6, C- og E-vitaminer, kobber, mangan, sink og selen som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress og til immunsystemets normalefunksjon. Med antioksidative urter og naturlig Betatene® karotenoidkompleks med alfa- og betakaroten, kryptoxantin, zeaxantin og lutein.

Form

Vegetabilske kapsler

Forpakning (emballasje)

60 kapsler  i plastboks

Vekt

60 kap

Artikkel nummer: NO45014

Andre kjøpte også

Widget loading...