MSM NORGE-INFLUIDITY | 30 ML

MSM Flytende Betakaroten

Normal celledeling
Immunsystemets normale funksjon
Opprettholde normal hud
kr 289
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Få sommergløden! Betakaroten er et provitamin til vitamin A, og omdannes i og av kroppen når den har behov for retinol. Betakaroten er et rødoransje fargestoff i naturen, og en antioksidant. Det gir den fine fargen til gulrøtter og søtpoteter, men finnes i mange andre grønnsaker og planter. Visse alger kan produsere store mengder betakaroten som gjør dem egnet til å bruke som kosttilskudd. Fargestoffet gir en gyllen farge. Kan tas med eller uten mat, og når som helst på døgnet. Kroppen regulerer omformingen av betakaroten til A-vitamin etter behov. Når det er lite A-vitamin i kroppen omformes mer. Betakaroten kan omdannes til A-vitamin, som bidrar til: - Normal celledeling - Immunsystemets normale funksjon - Opprettholde normal hud - Opprettholde normale slimhinner, som f.eks. i lunge, tarm, nese og øye. Opprettholde normalt syn - Jern metabolisme
Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Trygghet:
- Betakaroten i dagsdoser er svært trygt.
Naturlig betakaroten (fra mat eller alger) anses som helt trygt. Vi kan f.eks spise så mye gulrøtter eller alger vi vil.

Betakaroten kan omdannes til A-vitamin, som bidrar til:
- Normal celledeling
- Immunsystemets normale funksjon
- Opprettholde normal hud
- Opprettholde normale slimhinner, som f.eks. i lunge, tarm, nese og øye. Opprettholde normalt syn
- Jern metabolisme

Kan tas med eller uten mat, og når som helst på døgnet. Kroppen regulerer omformingen av betakaroten til A-vitamin etter behov. Når det er lite A-vitamin i kroppen omformes mer. Når det er mye omformes mindre.

Artikkelnummer: NO710786