SOLARAY | 100KPSL

Solaray Inositol

Signalstoff i cellene
Bestanddel i cellemembraner
500 mg per kapsel
kr 279
Lagerstatus på nettTomt på lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Solaray Inositol er involvert i mange ulike prosesser i kroppen blant annet bestanddel i cellemembraner og signalstoff i cellene.

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner
Inositol forekommer naturlig i alle organismer, inkludert mennesker, planter, dyr og mikroorganismer. Inositol finnes i alle cellemembraner i kroppen og de høyeste konsentrasjonene er i hjernen og sentralnervesystemet. I tillegg til at
inositol er en del av membranlipidene i cellene (cellemembraner), har det også en funksjon i cellesignalisering. Inositol er nemlig en sekundær budbringer som videreformidler og forsterker cellesignaler. 

Utvalgte plante-baserte (frukt og grønnsaker) og animalske matvarer inneholder relativt store mengder av inositol. Frø av korn og belgfrukter viser høye nivåer av lagringsformen av inositol, fytinsyre (inositol heksafosfat). Myo-inositol er en av de mest forekommende fomene av inositol, og er en vannløselig form av inositol. Solaray Inositol inneholder 500 mg myo-inositol og produktet er vegansk.

Artikkelnummer: NO713178