Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
25%
Life Silica + B-vitamin
Life Silica + B-vitamin
Life Silica + B-vitamin
Du sparer 45 KR
LIFE|60 TBL

Life Silica + B-vitamin

134 KR
179 KR
Lagerstatus på nettPå lager
ButikksaldoSe tilgjengelighet i butikk
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Silica er en høydosert tablett med 100 prosent naturlig kisel, utvunnet fra kjerringrokk. Silica inneholder essensielle næringsstoffer som styrker neglene og gir hår og hud glød og glans.

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Produktspesifikasjon

Silica er en høydosert tablett med 100 prosent naturlig kisel, utvunnet fra kjerringrokk. Silica inneholder essensielle næringsstoffer som styrker neglene og gir hår og hud glød og glans. Den er komplettert med døgnbehovet av syv ulike B-vitaminer som med sine respektive egenskaper styrker produktets effekt.

  • Høydosert
  • Høykvalitets kjerringrokkekstrakt
  • 100% naturlig kisel
  • 7 ulike B-vitaminer
  • Bra for hud, hår og negler

Silisium er det nest mest forekommende grunnstoffet på jorden etter oksygen. En voksen person har i gjennomsnitt 20 gram silisium lagret
i kroppen. Hvert døgn forbruker vi ca 10-40mg silisium. Ved fødselen inneholder kroppen mest silisium og jo eldre vi blir, desto dårligere
lagrer vi silisium i kroppens vev. 

Life Silica inneholder 600mg kjerringrokkekstrakt per tablett. Kjerringrokk er en av de eldste plantene på jorden og inneholder, foruten kisel (silisiumdioksid), også quercetinglykosider og fenolsyrer som er viktige for opptaket av silisium fra kisel.

Foruten at Life Silica er bra for hår, hud og negler, har produktet også positive egenskaper for kroppens slimhinner, energiomsetning, nervesystem, blodbygging, immunforsvar, synsevne m.m.

Artikkel nummer: NO21018

Andre kjøpte også

Widget loading...