MSM NORGE-INFLUIDITY

Influidity Metylfolat Flytende

Anbefales til gravide og de som trenger energi
Folat bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.
kr 249
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Folat i lettopptakelig form. Metylfolat, som Quatrefolic®, er den mest biologisk aktive formen. Kroppen kan dermed bruke det umiddelbart uten noen form for metabolisering. Det betyr at det er en svært lettopptakelig form, også for de som har en redusert enzymomdannelse.

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner
Folat (B9) er et av de vannløselige vitaminene. Folat finnes i flere former med lignende oppbygning. I kosttilskudd er det ofte brukt folsyre, den syntetiske formen for vitamin B9.

Folsyre må ved hjelp av enzymer omdannes til en redusert folat i sin aktive form slik at de kan benyttes i kroppen. Hos noen individer er nøkkelenzymet (MTHFR) for å omdanne folsyre til sin aktive form begrenset.
Metylfolat, som Quatrefolic®, er den mest biologisk aktive formen. Kroppen kan dermed bruke det umiddelbart uten noen form for metabolisering. 

Det betyr at det er en svært lettopptakelig form, også for de som har en redusert enzymomdannelse. Folat er nødvendig for dannelse og reparasjon av arvematerialet ( DNA) og normal celledeling. Det er bl.a viktig for normal utvikling i vekstfasen, vedlikehold av celler og produksjon av røde blodceller. 

Folatmangel kan gi blodmangel. Tilstrekkelig folat er viktig hos gravide for normal vevsdannelse og fosterutvikling. Folat bidrar til normal funksjon av immunsystemet. 

Folat bidrar til normal psykologisk funksjon. Dette omfatter det kognitive som sanseoppfattelse, hukommelse, problemløsning, logiske evner og tenkning. 
I tillegg til de emosjonelle funksjonene som regulering av følelser og motivasjon. Folat bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

Artikkelnummer: NO713028