MEZINA | 400 ML

Mezina Enaxin

kr 264
Lagerstatus på nettTomt på lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Ènaxin inneholder kraftfulle urter og B12-vitamin, som bidrar til å minske tretthet og utmattelse. Ènaxin er en flytende urtemikstur som inneholder tradisjonsrike planter fra Øst og Vest, som bl.a. kan motvirke stress og hjelpe med å styrke motstandskraften mot fysisk og mental utmattelse. • Virker raskt • Smaker friskt av lakris • Søtet med stevia

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

En rekke planter har gjennom mange år blitt brukt som generelt styrkende, eller for å bevare overskuddet i en stressende hverdag og opprettholde et generelt velvære, - også kalt "adaptogen" virkning.

Planten Schizandra chinensis kommer fra Kina hvor den har vært brukt i århundreder.  Asiatiske nomader og handelsreisende brukte scizandra-bær på deres lange reiser under strabasiøse omstendigheter.  Moderne forskning har bekreftet at plantene har en styrkende virkning – også uttrykt som "anti-stressende" effekt.

Rosenrod Rhodiola rosea er en Nordisk plante som har fått en renessanse i nyere tid, men som har blitt brukt helt tilbake til vikingtiden. Den var også kjent i det gamle Roma og Hellas. Undersøkelser har vist at planten har stor verdi ved stressfremkalt tretthet - både fysisk og psykisk.

Maté Ilex paraguariensis stammer fra Sydamerika, brukes som nytelsesmiddel og mer spesifikt som oppkvikkende middel ved fysisk og mental tretthet.

Damiana Turnera diffusa anses for å fremme det mentale velbefinnende ved stress.

Grønn te Camellia sinensis brukes som nytelsesmiddel bl.a. på grunn av innholdet av koffein.

Ènaxin urtemikstur inneholder B12-vitamin, som kan bidra til å minske tretthet og utmattelse.


*Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil.

 

Artikkelnummer: NO21020