BIOSYM | 100 KPSL

Biosym OmniVita B Total

Alle B-vitaminer, cholin, inositol.Vegansk.
Høye doser aktive B-vitaminer
Balansert B-vitamin kompleks
kr 362
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
OmniVita B Total inneholder balanserte doser av alle B-vitaminene, samt kolin og inositol som har synergi med B-vitaminene. Inneholder de mest aktive formene av bl.a B2, B3, B6, B12 og folat.

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

OmniVita B Total inneholder balanserte doser av alle B-vitaminene, samt kolin og inositol som har synergi med B-vitaminene. Produktet har høye doser B-vitaminer, og inneholder de mest aktive formene av bl.a B2, B3, B6, B12 (metylkobalamin)  og folat (metylfolat). Omni-B Active er også tilsatt fosfolipider. Disse er viktige byggestener i cellemembraner og bidrar til god utnyttelse av næringsstoffer. Niacin (B3) er tilsatt som såkalt "flush-free-niacin" som ikke gir rødhet i huden ved inntak. Vegetabilsk kapsel laget av stivelse som slipper gjennom mindre oksygen og dermed beskytter innholdet bedre.

Artikkelnummer: NO705537