PHARMA NORD | 60TBL

Bio-NAD+ Booster

Redusere tretthet og utmattelse
Mer energi
Niacin er en effektiv NAD+ booster og omdannes til NADH i kroppen
kr 339
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Bio-NAD+ Booster består av hvite tabletter, hvor hver inneholder 250 mg niacin (Vitamin B3) fordelt som nikotinamid og nikotinsyre. Niacin bidrar til normal energiomsetning og bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Bio-NAD+ Booster består av hvite tabletter, hvor hver inneholder 250 mg niacin (Vitamin B3) fordelt som nikotinamid og nikotinsyre. Den anbefalte daglige dosen av Bio-NAD+ Booster er to-til tre tabletter daglig fordelt over dagen. Produktets formulering er utviklet av Pharma Nord og basert på vitenskapelig forskning. De aktive stoffene i tablettene frigis langsomt, hvilket gir et optimalt opptak og utnyttelse i kroppen.

Hvorfor Booster?

Forskere ved Universitetet i Helsinki publiserte i 2020 resultater fra et klinisk forsøk som viste at en kombinasjon av nikotinamid og nikotinsyre i en spesiell langsom utløsende tablett økte NAD+ nivået i blodet opp mot åtte ganger i løpet av noen måneder.

Det er denne forskningen, som ligger til grunn for Bio-NAD+ Booster. Tilsetning av NAD + er unødvendig, det skyldes at tilskudd av NAD+ eller NADH i blodet ikke vil være til noe særlig nytte for cellene. Kroppens celler skal i stede produsere det selv. Derfor er NAD-booster å foretrekke, da det påvirker forstadiene, så cellene kan danne det selv.

Artikkelnummer: NO713240