BIO LIFE | 60ML

Bio Life B12

2 aktive former av B12
Tas opp direkte i munnen
Viktig for energi og immunsystem
kr 276
kr 345
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Bio-Life Aktiv B-12 er et vegansk B-12 produkt som inneholder metylkobalamin og adenosylkobalamin, de to mest bioaktive formene av B-12. Vitamin B12 bidrar blant annet til normal energiomsetning og til å reduserer utmattelse og tretthet.

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Bio-Life aktiv B-12 er laget med aktive B12-former, metylkobalamin og adenosylkobalamin. De er de eneste B12 varianter som kan ha en positiv effekt på kroppen direkte, og alle andre former for vitamin B12 må først omdannes til metylkobalamin eller adenosylkobalamin for å bli et aktivt koenzym til bruk i kroppen. Vitaminet bidrar til normal dannelse av røde blodlegemer, samt til reduksjon av tretthet og utmattelse og til normal energiomsetning. B12 er viktig for normal funskjon i immunforsvaret, nervesystemet og for psykologisk funksjon. Det bidrar også til celledeling og omsetning av homocystein.

Artikkelnummer: NO703588