SOLARAY | 50 KPSL

Solaray Svart Hvitløk

Fermentert hvitløk
Lettere å fordøye
Vegansk
kr 379
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Svart hvitløk er ordinær hvitløk som er fermentert. Lettere å fordøye og reduserer «hvitløksånde». Kan bidra til normale kolesterolverdier og støtte hjertehelsen. Kan bidra til immunforsvarets normale funksjon.

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Fermentert hvitløk - black garlic

Svart hvitløk er ordinær hvitløk som er fermentert (gjæret), og som i prosessen endrer farge fra hvit til svart. Fermentert svart hvitløk har en karakteristisk smak, og er populært brukt i det asiatiske kjøkken. Fermenteringsprosessen bryter ned aktive svovelforbindelser i hvitløk, noe som gjør den lettere å fordøye og reduserer uønsket hvitløkslukt. Samtidig bidrar fermenteringen til økt dannelse av andre aktive stoffer. Fermentert hvitløk kan bidra til at immunsystemet fungerer normalt. I tillegg kan hvitløk støtte hjertehelsen og bidra til normale kolesterolverdier (virke svakt kolesterolsenkende).

Artikkelnummer: NO710525