SOLARAY | 59 ML

Klorofyll Dråper

kr 430
Lagerstatus på nettTomt på lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Et flytende klorofyllprodukt i ekstraktform, fra morbærblader. Med naturlig frisk smak av peppermynte.
Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Klorofyll er et grønt pigment som finnes i cellene til planter og alger og gir den grønne fargen, og er nødvendig for at plantene kan utføre fotosyntese. Når solen skinner på plantene, gjør klorofyllet i de grønne bladene at energien som absorberes fra sollyset blir overført til kjemisk energi. Denne energien bruker plantene til å ta opp og omforme karbondioksid til sukkermolekyler i fotosyntesen.

Klorofyll er en god antioksidant og i menneskekroppen kan klorofyll støtte kroppens produksjon av hemoglobin, som har betydning for kroppens oksygenopptak, som igjen kan virke helsebringende på flere områder. Solaray Klorofyll ekstrakt består av ekstrahert klorofyll fra morbærblader, ikke fra alger.

Produktet har en naturlig, frisk smak av peppermynte.

En døgndose à 15 dråper gir 50 mg klorofyllin. Flasken inneholder 165 døgndoser.

Anbefalt døgndose:
Voksne over 18 år:
15 dråper daglig. Blandes med vann eller juice.

Innhold per anbefalt døgndose:
15 dråper (ca 0,4 ml) inneholder:
50 mg klorofyllin (fra natrium-kopper-klorofyllin) Anbefalt døgndose bør ikke overskrides.

En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Rådfør deg med lege om bruk av produktet dersom du er under medisinsk behandling. Bør ikke brukes mer enn tre måneder sammenhengende uten pause. Anbefales ikke til gravide og ammende. Oppbevares utilgjengelig for barn. Oppbevares i kjøleskap etter åpning

Artikkelnummer: NO710943