BIO LIFE | 100 KPSL

Bio Life Bio Balanse u/jern

Med jod
Med plantebasert kalsium og Vitamin D3
Aktiv metylform av B12 og folat
kr 311
kr 389
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Bio-Life Bio-balanse er sammensatt for å gi deg vitaminer, mineraler og antioksidanter i ett og samme produkt. Ekstrakter fra røtter, bær og papaya, hjelper fordøyelsen med opptak av de viktige næringsstoffene. Nå med de aktive formene av B12 (metylkobalamin) og folat (metylfolat).

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Bio-Life Bio-balanse er sammensatt for å gi deg vitaminer, mineraler og antioksidanter i ett og samme produkt. Vegansk kosttilskudd. Urteekstrakter fra røtter, bær og enzymer fra papayafrukt, hjelper fordøyelsen med opptak av de viktige næringsstoffene. Nå med de aktive formene av B12 (metylkobalamin) og folat (metylfolat). Kilden til kalsium er plantebasert i form av kalsifiserte alger fra havet. Her får du vitaminer, mineraler, sporstoffer, elektrolytter, bioflavonoider, karotenoider og klorofyll. Om man ikke klarer å svelge kapselen, kan den åpnes. Innholdet drysses i mat eller drikke. Produktet er uten jern, fordi ikke alle trenger ekstra jern. Det finnes en variant av BioBalanse med jern.

Artikkelnummer: NO710544