Zooca® SPORT

Zooca® SPORT - Unikt tilskudd for deg som trener
Godt for hjerte, muskler og energinivå
Basert på uraffinert Calanusolje fra Nord-Norge
kr 299
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Zooca® SPORT - perfekt for en livstil med trening og høy aktivitet. For å yte over tid trenger du sunne næringsstoffer som blant annet støtter hjerte, energi og muskulatur.

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Zooca® SPORT - Unikt tilskudd for deg som trener.
Calanusoljen er basert på et bittelite zooplankton høstet utenfor Nord-Norge. Uraffinert, bærekraftig og full av sunne næringsstoffer som støtter din trening.

Calanusoljen inneholder mer enn 40 forskjellige fettsyrer, inkludert omega-3 fettsyrene SDA, EPA, DHA, samt Omega-9 og Omega-11. I tillegg inneholder oljen marine polikosanoler og høye nivåer av naturlig forekommende astaxanthin. Denne unike og nye oljen er støttet av en rekke helsefordeler.

Zooca® SPORT - perfekt for en livstil med trening og høy aktivitet. Kombinasjonen av ingredienser i det nye og unike treningstilskuddet er godt for blant annet hjerte, energi og muskulatur. I tillegg til calanusoljen inneholder Zooca® SPORT Vitamin D, B5 og B6, Magnesium, Sink og Selen. Dette er næringsstoffer nøye utvalgt for å støtte behovet i forbindelse med trening og høy aktivitet.

Godt for energinivået, hjertet, muskelfunksjon, beinbygning og immunsystemet.

Artikkelnummer: NO713052