ZOOCA® | 60KPSL

Zooca® ORIGINAL Calanus®Olje

kr 289
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Ta vare på hjerte, muskler, immunsystem og planeten. Multinæringen Zooca Original er utvunnet av zooplanktonet raudåta, en av verdens største fornybare marine ressurser. Zooca® inneholder de marine fettsyrene EPA og DHA som kan bidra til hjertets normale funksjon. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA. Zooca® Original er tilsatt vitamin D som er godt for benbygning, muskelfunksjon og immunsystem.
Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Tar vi vare på naturen, vil naturen ta vare på oss. Ta vare på hjerte, muskler, immunsystem og planeten. Multinæringen Zooca Original er utvunnet av zooplanktonet raudåta, en av verdens største fornybare marine ressurser. Den bærekraftige ressursen og skånsomme produksjonen gir en ligning med bare positive fortegn.

Raudåta er nesten nederst i næringskjeden og oljen trenger derfor ikke å renses med hensyn til forurensning. Dette gjør at oljen i kapslene har beholdt sin spesielle sammensetning av næringsstoffer vi opprinnelig finner i raudåta. Zooplanktonet Calanus finmarchicus beiter på planteplankton og bidrar derfor til å omdanne planter til fett og proteiner som resten av marine arter kan nyttiggjøre seg av. Raudåta er en av verdens største fornybare marine ressurser, og det høstes bare noen hundredels promille av den årlige tilveksten. Den høstes svært forsiktig og prosesseres skånsomt uten kjemikalier.

Zooca® inneholder de marine fettsyrene EPA og DHA som kan bidra til normal hjertefunksjon. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA. Zooca® Original er tilsatt vitamin D som kan bidra til å opprettholde normal muskelfunksjon, normale knokler og til immunsystemets normale funksjon. Astaxanthin er nærmest et innebygget konserveringsmiddel, og sørger for at fettsyrene holder seg godt. Høstet og produsert av et entusiastisk Zooca® team i Nord-Norge. Godt for deg. Godt for planeten. 

60 kapsler.

Artikkelnummer: NO710342