UDO'S CHOICE | 500 ML

Udo’s Choice Den optimale oljeblanding flytende

En ideell balanse mellom omega-3, -6 og -9
Består av 9 ulike økologiske oljer
Kaldpresset og økologisk
kr 344
kr 405
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Udo's Choice omega-3, -6 og -9 er ferskpresset og økologisk omega-3, -6 og -9. Alle de sunne fettsyrene kroppen trenger i en blanding. Udo’s Choice inneholder en unik kombinasjon av 9 nøye utvalgte oljer fra plantefrø. Passer for hele familien (0-100 år) og er velegnet for veganere og vegetarianere.

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Økologisk ferskvare

Udo’s Choice består av hele 9 ulike økologiske oljer som er nøye utvalgt og satt sammen av den verdenskjente fettforskeren Dr. Udo Erasmus. Oljen er kaldpresset, uraffinert og rik på polyfenoler fra frø og kimer.

Optimal balanse mellom omega 3 og 6

Udo’s Choice har en ideell balanse mellom omega 3, 6 og 9 – dette er viktig ettersom de fleste av oss får i seg for mye Omega 6 gjennom den vanlige kosten.

Noe av ALA omdannes i kroppen til EPA/DHA. EPA/DHA er viktig for hjernen, synet og kjønnskjertlene. Hvor mye av ALA som omdannes til EPA/DHA avhenger av inntaket av ALA, og omdanningen styrkes av et sunt kosthold og gode livsstilsvaner. Hvis ALA ikke var en selvstendig og viktig basisfettsyre for kroppen, ville den ikke ha status som den eneste av omega-3-fettsyrene som er definert som essensiell.

Udo’s Choice har begrenset holdbarhet og skal oppbevares i kjøleskap – dette er din garanti for at produktet er ferskt og ubearbeidet.

Hos Life finner du Omega 3 i flytende form og kapsler.

 

Artikkelnummer: NO144832