PIKASOL | 160 KPSL

Pikasol Omega-3 høykonsentrert

kr 549
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Høykonsentrert Omega-3 for et sunt hjerte. -Effektiv for et sunt hjerte -Høykonsentrert fiskeolje -Gir opp til 3000 mg Omega-3 per dagsdose

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Pikasol Omega-3 høykonsentrert inneholder, som navnet tilsier, høykonsentrert Omega-3 for et sunt hjerte. Det optimale produktet når man ønsker en stor dose Omega-3 for et sunt hjerte. Pikasol er produkter som består av høykonsentrert og ren Omega-3 fra havet. Pikasol inneholder Omega-3 fettsyrene DHA og EPA. Disse er en naturlig del av alle cellene i kroppen vår for en rekke kroppsfunskjoner og utgjør derfor nødvendige byggestener! EPA og DHA har gunstig effekt på hjerte. Kosttilskuddet er velegnet for alle som er opptatt av å ta vare på kroppen.

Omega-3 er en samlebetegnelse for en gruppe flerumettede fettsyrer. Disse fettsyrene kalles for essensielle nærningsstoffer. Det betyr at det er noe kroppen MÅ ha, men IKKE kan lage selv, og det må derfor tilføres gjennom kosten. I de fleste industrialiserte land får vi i oss mer enn nok av alle de andre fettsyrene, men ikke marine omega-3. Vi ville derfor se mange positive helseeffekter i den norske befolkningen dersom flere av oss spiste mer omega-3 fra havet. Pikasol inneholder EPA og DHA fra fet fisk fra havet.

Hos Life finner du Omega 3 i flytende form og kapsler.

 

Artikkelnummer: NO20210