Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
25%
Life Omega-7 Buckthorn 90 KPSL
Life Omega-7 Buckthorn 90 KPSL
Life Omega-7 Buckthorn 90 KPSL
Life Omega-7 Buckthorn 90 KPSL
Life Omega-7 Buckthorn 90 KPSL
Du sparer 97 KR

Life Omega-7 Buckthorn 90 KPSL

90 KPSL

Smører slimhinnen i øyner, munn og underliv fra innsiden ut
Inneholder alle de viktigste fettsyrene
Bra for huden
292 KR
389 KR
Lagerstatus på nettPå lager
ButikksaldoSe tilgjengelighet i butikk
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Det er fremfor alt det høye innholdet av fettsyren omega-7 i bærene som gjør at de blir ofte brukt i tillegg til å holde slimhinnene i god stand. Tørre slimhinner oppleves ofte i øynene, nese, munn og mage. Omega-7 er en primær komponent i cellemembranene som utgjør slimhinnene i kroppen. Omega-7 og holder membranene fuktige og sunne ved fremme vevsregenerering.

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Produktspesifikasjon

I tillegg til det rike innholdet av omega-7, finnes det også omega 3, 6 og 9 samt naturlig karotenoider og vitamin E i tindved. Vitamin E kan bidra til å beskytte cellene mot oksidativt stress. Karotenoidene kan omdannes i kroppen til vitamin A. Vitamin A bidrar for å opprettholde normale slimhinner og hud. Produktet er vegansk.

Omega-7 tindved består av tindvedolje som kommer fra det naturlige, ville og ikke usprøytede havtornbusker i Tianshan-fjellet, Sentral-Asia. Her vokser de næringstette tindvedbær i 1500-2500 meters høyde, bortenfor luftforurensning. Havtornbær av arten Hippophae rhamnoides L. er håndplukket og oljen utvinnes deretter fra dem gjennom en skånsom CO2-utvinning. Bærene har høy næringstetthet og inneholder en et bredt spekter av antioksidanter, mineraler, viktige vitaminer som A, B, C, E og K, samt karotenoider, flavonoider og plantesteroler. Totalt inneholder tindvedbærene hele 190 bioaktive stoffer. Det er det høye innholdet av betakaroten som gir bæret styrke oransje farge.


Produktfordeler:
- Villtvoksende bær i stor høyde, under optimale forhold
- Bra for tørre slimhinner
- Tindvedekstrakt fra hele bær (frukt, skall og kjerner)
- Høyt innhold av omega-7
- 100% vegansk
- Kan brukes både innvendig og utvendig

Artikkel nummer: NO709060

Andre kjøpte også

Widget loading...