Life Omega-7 Buckthorn 90 KPSL

90 KPSL

Smører slimhinnen i øyner, munn og underliv fra innsiden ut
Inneholder alle de viktigste fettsyrene
Bra for huden
kr 389
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Det er fremfor alt det høye innholdet av fettsyren omega-7 i bærene som gjør at de blir ofte brukt i tillegg til å holde slimhinnene i god stand. Tørre slimhinner oppleves ofte i øynene, nese, munn og mage. Omega-7 er en primær komponent i cellemembranene som utgjør slimhinnene i kroppen. Omega-7 og holder membranene fuktige og sunne ved fremme vevsregenerering.

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

I tillegg til det rike innholdet av omega-7, finnes det også omega 3, 6 og 9 samt naturlig karotenoider og vitamin E i tindved. Vitamin E kan bidra til å beskytte cellene mot oksidativt stress. Karotenoidene kan omdannes i kroppen til vitamin A. Vitamin A bidrar for å opprettholde normale slimhinner og hud. Produktet er vegansk.

Omega-7 tindved består av tindvedolje som kommer fra det naturlige, ville og ikke usprøytede havtornbusker i Tianshan-fjellet, Sentral-Asia. Her vokser de næringstette tindvedbær i 1500-2500 meters høyde, bortenfor luftforurensning. Havtornbær av arten Hippophae rhamnoides L. er håndplukket og oljen utvinnes deretter fra dem gjennom en skånsom CO2-utvinning. Bærene har høy næringstetthet og inneholder en et bredt spekter av antioksidanter, mineraler, viktige vitaminer som A, B, C, E og K, samt karotenoider, flavonoider og plantesteroler. Totalt inneholder tindvedbærene hele 190 bioaktive stoffer. Det er det høye innholdet av betakaroten som gir bæret styrke oransje farge.


Produktfordeler:
- Villtvoksende bær i stor høyde, under optimale forhold
- Bra for tørre slimhinner
- Tindvedekstrakt fra hele bær (frukt, skall og kjerner)
- Høyt innhold av omega-7
- 100% vegansk
- Kan brukes både innvendig og utvendig

Hos Life finner du Omega 3 i flytende form og kapsler.

 

Artikkelnummer: NO709060