Fri frakt over 199,-
Rask levering
RUI|100 KPSL

Olimar Pluss kapsler

Pris:
185 KR

Tomt på lager

Ruis OliMar Pluss er en unik Omega-3 blanding som inneholder alle de elementene du trenger for å forebygge hjerte, kar og leddproblemer. En blanding av dokumenterte ingredienser som selolje, druekjerneolje, olivenbladekstrakt og vitamin K2 ble løsningen.Selolje er rik på de såkalte flerumettede  omega-3 fettsyrene DHA, EPA og DPA. Den unike sammensetningen av disse essensielle fettsyrene i seloljen gjør den spesielt gunstig for leddene samt hjerte og karDruekjerneoljen er rik på vitamin E og antioksidanter som beskytter kroppens celler mot angrep fra frie radikaler. Undersøkelser har også vist at druekjerneolje er svakt kolesterolnedsettnde spesielt i forhold til det dårlige kolesterolet.Olivenbladeekstrakt er et meget kraftfullt naturlig antibiotikum som har vært brukt i flere tusen år. Olivenbladekstrakt inneholder store mengdermed antioksidanter, noe som gjør at viktige fettsyrer trenger inn i cellene og hindrer at ulike betennelser formerer seg.Vitamin K2 er enav de største nyhetene i vitamin markedet på flere år. Vitaminet lager proteiner som kan hemme kalavleiring i årene. Vitaminet er gunstig for skjelettet

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Bruk

Produktspesifikasjon

Life er Nordens ledende livsstil- og helsekostkjede, med nettbutikk og ca 300 butikker i Norge, Sverige og Finland. Vi fører et bredt og aktuelt sortiment av kosttilskudd med høy kvalitet. Våre erfarne rådgivere hjelper deg med å finne balansen, velkommen innom din Life-butikk for tips og råd.

Les mer

Andre kjøpte også

Widget loading...