EQUAZEN | 420 KPSL

Equazen Eye Q

kr 875
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Equazen® eye q® ble lansert for over 20 år siden og har med sitt spesifikke innhold av fettsyrene EPA, DHA og GLA fra fisk og planten nattlys blitt et kjent merke både blant forbrukere, forhandlere og i skolen og helsetjenester.
Produktbeskrivelse

Produktet brukes av fornøyde familier over hele verden og er det mest dokumenterte innen sitt felt, med flere publiserte studier, hvorav to er svenske.

Ettersom Equazen® eye q® i det meste av verden bare heter Equazen®, har eierne SFI Flordis nå valgt å tilpasse merkevaren internasjonalt. Derfor vil vi i løpet av året, med start på sommeren, begynne å levere produkter med navnet Equazen®.

Produktet er nøyaktig det samme både når det gjelder innhold og utseende, samt navnet og symbolet "nytt navn". EAN-kodene er også de samme.

Navnet Equazen kommer fra det britiske selskapet som utviklet produktet i 1999 sammen med noen av verdens ledende fettsyreforskere.

Siden da har Equazen blitt en del av SFI-familien, et internasjonalt selskap som fokuserer på naturlig helse. SFI har opprettholdt sitt vitenskapelige fokus på produktet, slik at nye studier fortsetter å bli publisert.

Artikkelnummer: NO710075