Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
Bio-Sport
Bio-Sport
Bio-Sport
PHARMA NORD|240 KPSL+30 TABL

Bio-Sport

632 KR
Lagerstatus på nettPå lager
ButikksaldoSe tilgjengelighet i butikk
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Bio-Sport er et unikt sportstilskudd for idrettsutøvere og de som er fysisk aktive. Produktet består av tabletter og kapsler og inneholder essensielle omega-3-fettsyrer, gammalinolensyre og utvalgte vitaminer og mineraler. • Vitamin C og E, selen og sink bidrar til å beskytte kroppens celler mot oksidativt stress• Vitamin A, B6 og C, selen og sink bidrar til immunsystemets normale funksjon • Fremstilt under farmasøytisk kontroll

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Produktspesifikasjon

*Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil.

Bio-Sport inneholder fettsyrene omega-3 og gammalinolensyre (GLA), vitamin A, B6, C og E samt mineralene sink og selen. GLA er en av få omega-6- fettsyrer som er essensielle for kroppen og som vi derfor må få gjennom kosten.
Selen fra organisk bundet SelenoPrecise, sink, vitamin C og vitamin E bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress. Vitamin A, B6 og C, sink og selen bidrar til immunsystemets normale funksjon.
Alle Pharma Nords produkter produseres på selskapets egen fabrikk i Danmark i henhold til de samme retningslinjene som legemidler for å kunne dokumentere kvalitet, sikkerhet og effekt.

Artikkel nummer: NO141259

Andre kjøpte også

Widget loading...