PHARMA NORD | 240 KPSL+30 TABL

Bio-Sport

kr 709
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Bio-Sport er et unikt sportstilskudd for idrettsutøvere og de som er fysisk aktive. Produktet består av tabletter og kapsler og inneholder essensielle omega-3-fettsyrer, gammalinolensyre og utvalgte vitaminer og mineraler. • Vitamin C og E, selen og sink bidrar til å beskytte kroppens celler mot oksidativt stress• Vitamin A, B6 og C, selen og sink bidrar til immunsystemets normale funksjon • Fremstilt under farmasøytisk kontroll

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

*Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil.

Bio-Sport inneholder fettsyrene omega-3 og gammalinolensyre (GLA), vitamin A, B6, C og E samt mineralene sink og selen. GLA er en av få omega-6- fettsyrer som er essensielle for kroppen og som vi derfor må få gjennom kosten.
Selen fra organisk bundet SelenoPrecise, sink, vitamin C og vitamin E bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress. Vitamin A, B6 og C, sink og selen bidrar til immunsystemets normale funksjon.
Alle Pharma Nords produkter produseres på selskapets egen fabrikk i Danmark i henhold til de samme retningslinjene som legemidler for å kunne dokumentere kvalitet, sikkerhet og effekt.

Artikkelnummer: NO141259