PHARMA NORD | 60KPSL

Bio-Omega 7

Omega-7-fettsyre fra tindved
Med betakaroten
Utviklet spesielt for kvinner i og etter overgangsalderen
kr 339
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Kosttilskuddet Bio-Omega 7 med vegetabilske kapsler inneholder 500 mg standardisert tindvedolje i hver kapsel. Tindvedoljen i Bio-Omega 7 betegnes SBA24, en formel inngått i mange kliniske undersøkelser.

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Bio-Omega 7 er et kosttilskudd som består av vegetabilske kapsler med 500 mg standardisert tindvedolje i hver kapsel. Rosmarinekstrakt er tilsatt som antioksidant. Tindvedoljen i Bio-Omega 7 betegnes SBA24. En formulering som har inngått i mange kliniske undersøkelser.
Oljen er utvunnet av både bær og frø fra tindvedplanten noe som gir den rikeste kombinasjonen av aktive innholdstoffer. For eksempel inneholder oljen alle de ulike formene for naturlig E-vitamin i form av tokoferoler og tokotrienoler. I tillegg er oljen rik på naturlige karotenoider og phytosteroler.
Betegnelsen SBA24 er også en beskrivelse av den metoden som brukes til å utvinne oljen fra planten ved hjelp av CO2-ekstraksjon.

Ved overgangsalderen blir kvinner, på grunn av endringer i hormonsystemet, ofte mer oppmerksomme på å opprettholde slimhinnenes evne til å bevare naturlig fuktighet. Et av vitaminene som er særlig viktig for å opprettholde normale slimhinner er vitamin A. En av naturens beste kilder til A-vitamin (betakaroten) er bær og frø fra tindvedplanten. Med Bio-Omega 7 forsyner du slimhinnene dine med sjenerøse mengder betakaroten i en svært biotilgjengelig form som er ekstrahert fra både bær og frø. Vitamin A bidrar til å opprettholde normale slimhinner og opprettholde normal hud.


Artikkelnummer: NO713180