Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
Solaray Kelp
Solaray Kelp
Solaray Kelp
SOLARAY|90 KPSL

Solaray Kelp

366 KR
Lagerstatus på nettPå lager
ButikksaldoSe tilgjengelighet i butikk
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Kelp fra Island. - Naturlig rik på jod - Bidrar til normal produksjon av skjoldbruskhormoner (tyroksin) og skjoldbruskkjertelens funksjon (stoffskiftet). - Viktig for kroppens energiomsetning (forbrenning) - Bidrar til normal kognitiv funksjon, som innlæringsevne og hukommelse - Små tabletter, lett å svelge

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Produktspesifikasjon

Solaray Kelp er et naturlig jod-tilskudd. Jod bidrar til normal produksjon av skjoldbruskhormoner og skjoldbruskkjertelens funksjon. Hormonet tyroksin, som regulerer stoffskiftet, produseres av skjoldbruskkjertelen. Jod bidrar til normal kognitiv funksjon som innlæringsevne og hukommelse, og er i tillegg viktig for kroppens energiomsetning (forbrenning). Jod bidrar også til å opprettholde normal hud og et normalt fungerende nervesystem. Kelp, på norsk kalt tare, er store brunalger som vokser langs kystlinjer hvor vannet er rikt på mineraler. Kelp er derfor naturlig rik på mineralet jod. Det finnes over 1500 arter brunalger i verden. I Solaray Kelp blir det brukt kelp fra Nord-Atlanteren utenfor Island.

Artikkel nummer: NO705968

Andre kjøpte også

Widget loading...