PHARMA NORD | 60TBL+60KPSL

Bio-SelenoQ10

60 kapsler og 60 tabletter
Inneholder SelenoPrecise®
Spesielt utviklet for eldre mennesker
kr 517
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
SelenoQ10 inneholder myke kapsler med 100 mg Q10 i form av ubiqinon tilsatt vitamin B2, samt runde, hvite tabletter med 100 mikrogram selengjær (SelenoPrecise). Selen bidrar til immunsystemets normale funksjon og til å beskytte cellene mot oksidativ stress. Vitamin B2 (riboflavin) bidrar til normal energiomsetning. Det anbefalte inntaket er 1 kapsel og 1 tablett daglig sammen med et måltid.

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

SelenoQ10 kombinerer den patenterte, organiske selengjæren, SelenoPrecise®, med Bio-Qinon Q10 (koenzym Q10) i en spesiell formulering for å gi høyest mulig biotilgjengelighet.

Selen er viktig for alle mennesker, men eldre kan ha økt behov for dette næringsstoffet ettersom selen bidrar til normal funksjon av immunsystemet samtidig som det beskytter kroppens celler mot oksidativt stress.

Selen er en bestanddel i et antall selenoproteiner, blant annet i enzymet thioredoxin-reduktase som kan regenerere Q10 i kroppen. Tilstrekkelig med selen bidrar på denne måten til å optimalisere funksjonen av Q10 i kroppen.

Seleninnholdet i jordsmonnet i Norge og i store deler av Europa er lavt noe som fører til at korn som er dyrket her er fattige på selen. Før importerte vi i Norge korn fra USA hvor jordsmonnet inneholder mer selen, men ettersom vi er mer selvforsynte med korn i dag er også seleninnholdet lavt i maten vår lavt. Finland er ett av unntakene i Europa ettersom de har lovfestet selenberikning av gjødsel i jordbruket.

Koenzym Q10 er et vitaminlignende stoff som vi får i oss fra visse matvarer, men vi kan også danne stoffet i kroppen vår. Koenzym Q10 finnes naturlig i blodet og i alle våre celler inne i mitokondriene der energi produseres. Kroppens Q10-nivå er høyest i 20-25 årsalderen og etter det synker produksjonen desto eldre vi blir.

Artikkelnummer: NO713508