SOLARAY | 90 KPSL

Solaray Kelp

kr 179
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Kelp fra Island. - Naturlig rik på jod - Bidrar til normal produksjon av skjoldbruskhormoner (tyroksin) og skjoldbruskkjertelens funksjon (stoffskiftet). - Viktig for kroppens energiomsetning (forbrenning) - Bidrar til normal kognitiv funksjon, som innlæringsevne og hukommelse - Små tabletter, lett å svelge

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Solaray Kelp er et naturlig jod-tilskudd. Jod bidrar til normal produksjon av skjoldbruskhormoner og skjoldbruskkjertelens funksjon. Hormonet tyroksin, som regulerer stoffskiftet, produseres av skjoldbruskkjertelen. Jod bidrar til normal kognitiv funksjon som innlæringsevne og hukommelse, og er i tillegg viktig for kroppens energiomsetning (forbrenning). Jod bidrar også til å opprettholde normal hud og et normalt fungerende nervesystem. Kelp, på norsk kalt tare, er store brunalger som vokser langs kystlinjer hvor vannet er rikt på mineraler. Kelp er derfor naturlig rik på mineralet jod. Det finnes over 1500 arter brunalger i verden. I Solaray Kelp blir det brukt kelp fra Nord-Atlanteren utenfor Island.

Artikkelnummer: NO705968