Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
Sink
Sink
Sink
SOLARAY|100 TABL

Sink

179 KR
Lagerstatus på nettPå lager
ButikksaldoSe tilgjengelighet i butikk
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Sink er immunforsvarets viktigste mineral. Organisk bundet sinktilskudd med gresskarkjerner for optimalt opptak og virkning.

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Produktspesifikasjon

Sink er immunsystemets viktigste mineral som også bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress. Sink bidrar til normal syre-baseomsetning, normal karbohydratomsetning, normal proteinsyntese, normale testosteronnivåer i blodet, og spiller en rolle i celledelingsprosessen. Sink bidrar til normal omsetning av fettsyrer, makronæringsstoffer og vitamin A. Sink bidrar også til normal kognitiv funksjon, normal DNA-syntese og til normal fruktbarhet og reproduksjonsevne. I tillegg er sink sentral for å opprettholde normalt syn og normal hud, hår og negler. 

Solaray Sink inneholder sink bundet til de organiske syrene glukon¬syre og sitronsyre for optimalt opptak i kroppen samt gresskarkjerner.

Artikkel nummer: NO43036

Andre kjøpte også

Widget loading...