SOLARAY | 100 TABL

Sink

kr 151
kr 189
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Sink er immunforsvarets viktigste mineral. Organisk bundet sinktilskudd med gresskarkjerner for optimalt opptak og virkning.

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Sink er immunsystemets viktigste mineral som også bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress. Sink bidrar til normal syre-baseomsetning, normal karbohydratomsetning, normal proteinsyntese, normale testosteronnivåer i blodet, og spiller en rolle i celledelingsprosessen. Sink bidrar til normal omsetning av fettsyrer, makronæringsstoffer og vitamin A. Sink bidrar også til normal kognitiv funksjon, normal DNA-syntese og til normal fruktbarhet og reproduksjonsevne. I tillegg er sink sentral for å opprettholde normalt syn og normal hud, hår og negler. 

Solaray Sink inneholder sink bundet til de organiske syrene glukon¬syre og sitronsyre for optimalt opptak i kroppen samt gresskarkjerner.

Artikkelnummer: NO43036