Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
Shift Sink
Shift Sink
Shift Sink
SHIFT|80 TBL

Shift Sink

80 TBL

182 KR
Lagerstatus på nettPå lager
ButikksaldoSe tilgjengelighet i butikk
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Sink er et nødvendig mineral for mange prosesser i kroppen. Under pubertet, graviditet og perioder med sykdom, er behovet for sink høyere.

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Produktspesifikasjon

Sink må tilføres gjennom tilskudd, mat eller drikke. Sink er viktig for å vedlikeholde en sunn og frisk hud. Kroppen trenger sink for å opprettholde smaks-og luktesans, og for å transportere vitamin A. Under pubertet, graviditet og perioder med sykdom, er behovet for sink høyere.

Shift Sink inneholder Chelazome sinkglysinat som absorberes via et aktivt opptakssystem for dipeptider. Sinkglysinat er et chelat hvor man har bundet to aminosyrer til ett sinkatom på en slik måte at kroppen opptar dette som et dipeptid. Et dipeptid er et spaltet protein som aktivt og hurtig opptas i tarmen og som raskt er tilgjengelig i blodbanen.

Når du inntar Sink vil kroppen din gjenkjenne dipeptidet som blir aktivt sugd opp gjennom tarmveggen og sinken får være med som “gratispassasjer.” På innsiden av tarmveggen frigjøres sinkatomet som dermed er klart til bruk. Dette gir en særdeles effektivt opptak og en høy biotilgjengelighet i kroppen.

Artikkel nummer: NO20519

Andre kjøpte også

Widget loading...