SHIFT™ | 80 TBL

SHIFT™ Sink

80 TBL

kr 194
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Sink er et nødvendig mineral for mange prosesser i kroppen. Under pubertet, graviditet og perioder med sykdom, er behovet for sink høyere.

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Sink må tilføres gjennom tilskudd, mat eller drikke. Sink er viktig for å vedlikeholde en sunn og frisk hud. Kroppen trenger sink for å opprettholde smaks-og luktesans, og for å transportere vitamin A. Under pubertet, graviditet og perioder med sykdom, er behovet for sink høyere.

Shift Sink inneholder Chelazome sinkglysinat som absorberes via et aktivt opptakssystem for dipeptider. Sinkglysinat er et chelat hvor man har bundet to aminosyrer til ett sinkatom på en slik måte at kroppen opptar dette som et dipeptid. Et dipeptid er et spaltet protein som aktivt og hurtig opptas i tarmen og som raskt er tilgjengelig i blodbanen.

Når du inntar Sink vil kroppen din gjenkjenne dipeptidet som blir aktivt sugd opp gjennom tarmveggen og sinken får være med som “gratispassasjer.” På innsiden av tarmveggen frigjøres sinkatomet som dermed er klart til bruk. Dette gir en særdeles effektivt opptak og en høy biotilgjengelighet i kroppen.

Artikkelnummer: NO20519