Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
Life Sink
Life Sink
Life Sink
LIFE|90 TBL

Life Sink

Aminosyrekelatert
Optimalt opptak
Bidrar i alle kroppens celler og støtter et godt immunsystem
129 KR
Lagerstatus på nettPå lager
ButikksaldoSe tilgjengelighet i butikk
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Kosttilskudd med lettopptakelig sink, som bidrar til å opprettholde et normalt immunforsvar og beskytter mot frie radikaler.

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Produktspesifikasjon

Produktets egenskaper

Mineralet sink deltar i flere prosesser i kroppen, og kan blant annet styrke immunforsvaret. Sink kan også beskytte mot frie radikaler. Life Sink inneholder aminosyrekelatert sink. Alle mineraler er avhengig av en eller flere bærere for å kunne tas opp og transporteres rundt i kroppen. Kelaterte mineraler har generelt sett bedre opptaksevne enn ikke kelaterte mineraler.

Produktfordeler

  • Aminosyrekelatert sink
  • Godt opptak
  • Bidrar til å opprettholde et normalt immunforsvar


Mineralet Sink kan finnes i alle kroppens celler, men har en spesielt høy konsentrasjon i øyne, hud, hår, negler, hjerne, hypofyse, binyrer, kjønnsorgan, skjoldbruskkjertel, lever og nyrer. 

Sink har betydning for over 70 ulike enzymer i kroppen. Opptaket av sink påvirkes positivt av proteiner (først og fremst animalsk protein), mens fytinsyre som finnes i blant annet fullkornsprodukter, og nøtter og belgfrukter, hemmer opptaket. 

Mineralet har betydning for opptaket av A-vitamin og jern, og jernproduktet og sinkproduktet kan gjerne kombineres. Personer som spiser Omega-6 (Nattlysolje) kan også gjerne kombinere dette med sink.

Artikkel nummer: NO19375

Andre kjøpte også

Widget loading...