Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
Kalium
Kalium
Kalium
SOLARAY|100 KPSL

Kalium

229 KR
Lagerstatus på nettPå lager
ButikksaldoSe tilgjengelighet i butikk
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
God for væskebalansen i kroppen. Organisk bundet kalium med synergistiske, mineralrike urter for godt opptak og virkning. -Elektrolytt-og væskebalanse -Bidrar til normal nerve- og muskelfunksjon -Inneholder kalium bundet til de organiske syrene glukonsyre og sitronsyre for godt opptak og utnyttelse av mineralet -Inneholder de mineralrike urtene persille, kamille og grønn engelsk karse -Vegetabilsk

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Produktspesifikasjon

Kalium er en elektrolytt, som sammen med natrium, er med på å regulere væskebalansen i kroppen. Kalium øker utskillelsen av natrium fra nyrene. På denne måten bidrar kalium til å opprettholde normalt blodtrykk. Tilskudd av kalium kan være nyttig ved væsketap og under trening.

Mesteparten av kalium finnes inne i cellene og mineralet sørger for signaler mellom celler og nerveimpulser. Kalium bidrar til nervesystemets normale funksjon. Musklene og nyrene er også avhengig av en god kaliumbalanse og mineralet bidrar til normal muskelfunksjon.

Artikkel nummer: NO45020

Andre kjøpte også

Widget loading...