SOLARAY | 100 KPSL

Solaray Kalium

kr 235
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
God for væskebalansen i kroppen. Organisk bundet kalium med synergistiske, mineralrike urter for godt opptak og virkning. -Elektrolytt-og væskebalanse -Bidrar til normal nerve- og muskelfunksjon -Inneholder kalium bundet til de organiske syrene glukonsyre og sitronsyre for godt opptak og utnyttelse av mineralet -Inneholder de mineralrike urtene persille, kamille og grønn engelsk karse -Vegetabilsk

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Kalium er en elektrolytt, som sammen med natrium, er med på å regulere væskebalansen i kroppen. Kalium øker utskillelsen av natrium fra nyrene. På denne måten bidrar kalium til å opprettholde normalt blodtrykk. Tilskudd av kalium kan være nyttig ved væsketap og under trening.

Mesteparten av kalium finnes inne i cellene og mineralet sørger for signaler mellom celler og nerveimpulser. Kalium bidrar til nervesystemets normale funksjon. Musklene og nyrene er også avhengig av en god kaliumbalanse og mineralet bidrar til normal muskelfunksjon.

Artikkelnummer: NO45020