Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
Lindahls Cellbalans
Lindahls Cellbalans
Lindahls Cellbalans
ALFAFOOD|150 TBL

Lindahls Cellbalans

107 KR
Lagerstatus på nettPå lager
ButikksaldoSe tilgjengelighet i butikk
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
CellBalans består av de fire grunnleggende mineraler kalsium, kalium, magnesium og sink. Sink bidrar til en normal syre-base balanse.

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Produktspesifikasjon
Anmeldelser

Syre- basebalanse, hva er det? 

Dr Ragnar Berg er kjent for sin teori om syrebasebalansen. En teori som gjennom erfaring har vist seg sant, men ikke vitenskapelig bevist. Men hva handler det om? De fleste matvarer inneholder karbohydrater, fett og proteiner, og når de blir brent i kroppen, dannes karbonsyre, vann, urinsyre og uorganiske syrer som svovelsyre. Kullsyre og vann gjør kroppen seg lett av med, moderate mengder urinsyre og uorganiske syrer kan utskilles gjennom nyrene, men bare opp til maksimal kapasitet av nyrene.Overflødige syrer som ikke kan utskilles via nyrene, forblir og lagres i kroppen.

Dr Ragnar Berg mente at for mye lagrede syrer i kroppen syntes å binde bindevevet slik at det hadde en dårligere funksjon i våre organer. I tillegg oppstår forkalkning i skjelettet, noe som kan bidra til osteoporose.  Mengden uorganiske syrer såkalt Farlige syrer varierer i forskjellige matvarer. Avhengig av hva vi velger å spise, kan vi derfor kontrollere om vi som sluttprodukt får et overskudd av syrer eller baser i kroppen. For å unngå å lagre syrer, unngå eller spis sparsomt av frokostblandinger, kjøtt, fisk, egg og noen grønnsaker som rabarber, erter, bønner, brusselspirer (rosenkål), asparges og soya.

En regel ifølge Ragnar Berg var at man skulle spise syv ganger så mye basedannende som et oksygendannende diett. Syrebasebalansen er en årsak blant mange som påvirker helsen vår. Forsuring kan være en av årsakene til flere forskjellige problemer.

CellBalans anbefales ofte av massører til sine kunder, og kanskje bør produkter som CellBalans være en del av alles husapotek sammen med fiskeolje og C-vitamin.

Artikkel nummer: NO43346

Andre kjøpte også

Widget loading...