SOLARAY | 90 KPSL

Cal-Mag 2:1

kr 257
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Organisk mineraltilskudd som styrker benbygningen med dobbel mengde kalsium i forhold til magnesium samt vitamin D.

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Solaray Cal-Mag 2:1 er et sammensatt tilskudd spesielt for ben og tenner. Kalsium og magnesium bidrar til å opprettholde normale ben og tenner. Mineralene er også viktige for en normal hjertefunksjon og normal energiomsetning. Magnesium reduserer tretthet og utmattelse. Kalsium og magnesium bidrar også til en normal nerve- og muskelfunksjon. Kalsium bidrar til normal blodlevring og til fordøyelsesenzymenes normale funksjon. Vitamin D bidrar til bedre utnyttelse av kalsium og fosfor samt immunsystemets normale funksjon.

Cal-Mag 2:1 inneholder dobbel mengde kalsium i forhold til magnesium samt vitaminD, og er spesielt tiltenkt de som ønsker et høyere inntak av kalsium i forhold til magnesium samt et tilskudd av vitamin D. Mineralene i Cal-Mag 1:1 og Cal-Mag 2:1 er bundet til den organiske syren sitronsyre for best mulig opptak i kroppen. Cal-Mag 2:1 inneholder i tillegg mineralrike persilleblad, grønn engelsk karse, løvetannrot og alfalfablad.

Form

Vegetabilske kapsler

Forpakning (emballasje)

Plastboks

Vekt

90 eller 180 kapsler

Artikkelnummer: NO45010

Andre kjøpte også