Urmagnesium Ro Ned

100% naturlig
Raskt opptak gjennom huden
Vegansk
kr 298
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
UrMagnesium med konsentrert magnesium fra Zechsteinhavet og OptiMSM® til å smøres på huden. Magnesium er kjent for å kunne redusere kramper og bidra til lindring av muskler. RO NED til bruk på muskler og ledd, kan virke svakt smertestillende og bidra til å lindre ubehag som lette kramper i bena og leddplager. Spraykorken gjør den enkel å dosere.

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Konsentrert magnesium fra Zechsteinhavet og OptiMSM® til bruk på alle muskler og ledd. RO NED kan virke svakt smertestillende og bidra til å lindre ubehag som lette kramper i bena, leddplager, symptomer på PMS og lett hodepine.

Doserbar sprayflaske 100 ml.
25 ml (1/2 teskje) inneholder hele 257 mg magnesium, 312 mg OptiMSM®.

100% naturlig
Ingen parfyme
Ingen parabener
Vegansk

Husk:
Har du sensitiv hud, begynn gjerne med en liten dose på ett mindre hudområde, øk gradvis.

Forholdsregler:
Bør ikke brukes i ansiktet eller på områder med sensitiv hud, og ved åpne sår. Unngå kontakt med øyne og slimhinner. Oppbevares i romtemperatur. Bør ikke utsettes for direkte sollys. Produktet kan endre farge i forbruksperioden det vil ikke påvirke produktets kvalitet eller effekt. Avbryt bruk ved langvarig hudirritasjon. Bør ikke brukes av gravide og ammende.

Artikkelnummer: NO711222