Urmagnesium God Natt

Vegansk
Frisk duft av naturlige planteoljer
100% naturlig
kr 399
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
UrMagnesium med konsentrert magnesium fra Zechsteinhavet, OptiMSM® og melatonin til å smøres på huden. Magnesium er kjent for å kunne redusere kramper og bidra til lindring av muskler. GOD NATT til bruk mot lettere søvnbesvær/innsovningsvansker, kan virke lett beroligende og avslappende, lindre lett uro og bidra til tretthet. Pumpeflasken gjør den enkel å dosere.

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Konsentrert magnesium fra Zechsteinhavet og OptiMSM® til bruk på muskler og ledd. GOD NATT er en fuktighetskrem med innhold av magnesium, OptiMSM® og melatonin. En lett lotion som kan brukes før sengetid mot lettere søvnbesvær eller innsovningsvansker, kan være med å bidra til bedre søvnkvalitet. Fuktighetsgivende egenskaper fra sheasmør og mandelolje gir hudkremen en lett konsistens.

Doserbar pumpeflaske 200 ml.
5 ml (1 teskje) inneholder 130 mg magnesium, 235 mg OptiMSM® og 1,5 mg melatonin.

Frisk duft fra naturlige planteoljer
Vegansk

Husk:
Har du sensitiv hud, begynn gjerne med en liten dose på ett mindre hudområde, øk gradvis.

Forholdsregler:
Bør ikke brukes i ansiktet eller på områder med sensitiv hud, og ved åpne sår. Unngå kontakt med øyne og slimhinner. Oppbevares i romtemperatur. Bør ikke utsettes for direkte sollys. Produktet kan endre farge i forbruksperioden det vil ikke påvirke produktets kvalitet eller effekt. Avbryt bruk ved langvarig hudirritasjon. Bør ikke brukes av gravide og ammende.

 

Artikkelnummer: NO711223