Fri frakt over 199,-
Rask levering
20%
Du sparer 80 KR
SOLARAY|225G

Solaray Magnesium Pulver

Pris:
319 KR
399 KR

Tomt på lager

Lettoppløselig magnesiumpulver uten smak for energi og muskulatur -Inneholder lettopptakelig magnesiumsitrat -Viktig for normal muskelfunksjon. For ømme og stive muskler, og lette kramper i bena -Godt tilskudd i forbindelse med trening, særlig ved utholdenhetsidrett -Opprettholder elektrolytt- og væskebalansen -Bidrar til økt energi, reduserer tretthet og slapphet -For normal hjerte- og karfunksjon -ActivMix™ er et lettoppløselig pulver uten tilsatt smak -Måleskje i boksen for enkel dosering -Kan blandes i alle typer drikker

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse

Bruk

Produktspesifikasjon

Life er Nordens ledende livsstil- og helsekostkjede, med nettbutikk og ca 300 butikker i Norge, Sverige og Finland. Vi fører et bredt og aktuelt sortiment av kosttilskudd med høy kvalitet. Våre erfarne rådgivere hjelper deg med å finne balansen, velkommen innom din Life-butikk for tips og råd.

Les mer

Andre kjøpte også

Widget loading...