Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
Solaray Magnesium Pulver
Solaray Magnesium Pulver
Solaray Magnesium Pulver
SOLARAY|225G

Solaray Magnesium Pulver

435 KR
Lagerstatus på nettPå lager
ButikksaldoSe tilgjengelighet i butikk
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Lettoppløselig magnesiumpulver uten smak for energi og muskulatur -Inneholder lettopptakelig magnesiumsitrat -Viktig for normal muskelfunksjon. For ømme og stive muskler, og lette kramper i bena -Godt tilskudd i forbindelse med trening, særlig ved utholdenhetsidrett -Opprettholder elektrolytt- og væskebalansen -Bidrar til økt energi, reduserer tretthet og slapphet -For normal hjerte- og karfunksjon -ActivMix™ er et lettoppløselig pulver uten tilsatt smak -Måleskje i boksen for enkel dosering -Kan blandes i alle typer drikker

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Produktspesifikasjon

Magnesium deltar i en rekke av kroppens prosesser, og bidrar til økt energi ved å redusere tretthet og utmattelse. Magnesium bidrar til normal muskelfunksjon, og kan hjelpe ved ømme og stive muskler og ved lette kramper i bena. Magnesium kan gjerne benyttes i forbindelse med trening, særlig ved utholdenhetsidrett, da magnesium bidrar til å opprettholde elektrolytt- og væskebalansen.

Solaray Magnesium pulver inneholder magnesiumsitrat som er en lettopptakelig magnesiumforbindelse. ActivMix™ er et lettoppløselig pulver uten tilsatt smak.

Artikkel nummer: NO23877

Andre kjøpte også

Widget loading...