SOLARAY | 225G

Solaray Magnesium Pulver

kr 364
kr 455
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Lettoppløselig magnesiumpulver uten smak for energi og muskulatur -Inneholder lettopptakelig magnesiumsitrat -Viktig for normal muskelfunksjon. For ømme og stive muskler, og lette kramper i bena -Godt tilskudd i forbindelse med trening, særlig ved utholdenhetsidrett -Opprettholder elektrolytt- og væskebalansen -Bidrar til økt energi, reduserer tretthet og slapphet -For normal hjerte- og karfunksjon -ActivMix™ er et lettoppløselig pulver uten tilsatt smak -Måleskje i boksen for enkel dosering -Kan blandes i alle typer drikker

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Magnesium deltar i en rekke av kroppens prosesser, og bidrar til økt energi ved å redusere tretthet og utmattelse. Magnesium bidrar til normal muskelfunksjon, og kan hjelpe ved ømme og stive muskler og ved lette kramper i bena. Magnesium kan gjerne benyttes i forbindelse med trening, særlig ved utholdenhetsidrett, da magnesium bidrar til å opprettholde elektrolytt- og væskebalansen.

Solaray Magnesium pulver inneholder magnesiumsitrat som er en lettopptakelig magnesiumforbindelse. ActivMix™ er et lettoppløselig pulver uten tilsatt smak.

Artikkelnummer: NO23877