SOLARAY | 60 KPSL

Solaray Magnesium 60 kapsler

Kan hjelpe ved ømme og stive muskler
Kan reduserer tretthet og slapphet
Organisk magnesiumtilskudd med synergistiske, mineralrike urter
kr 172
kr 215
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Magnesium har betydning for både energi og normal hormonproduksjonen, og bidrar til å redusere trøtthet og slapphet. Bidrar til normal muskelfunksjon, kan virke avslappende på muskulaturen og kan hjelpe ved ømme og stive muskler og ved lette kramper i bena.

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Magnesium er et mineral vi har mye av i kroppen. Omkring 60 % finnes i skjelettet, mens rundt 40 % i muskulatur og organer som nyrer, lever og hjerte. Magnesium er det mineralet det finnes mest av i cellenes indre, nest etter kalium. Magnesium inngår i det grønne fargestoffet klorofyll og finnes derfor i alle grønne planter. Magnesium dannes ikke i kroppen og må tilføres via mat og drikke.

Magnesium inngår i mer enn 300 av kroppens enzymreaksjoner som har betydning for både energi og hormonproduksjonen. Magnesium er nødvendig for produksjon av proteiner og bidrar til normal proteinsyntese og energiomsetning. Mineralet reduserer trøtthet og slapphet.

Magnesium er viktig for normal hjerte- og muskelfunksjon, fordi mineralet bidrar til overføring av nerve- og muskelimpulser i kroppen. Magnesium virker avslappende på muskulaturen og kan hjelpe ved ømme og stive muskler og ved lette kramper i bena.

Magnesium har også betydning for kroppens celledeling, stoffskifte og elektrolyttbalanse. I tillegg har mineralet betydning for god psykologisk funksjon og et normalt fungerende nervesystem.

-Viktig for normal muskelfunksjon.
-Kan hjelpe ved ømme og stive muskler
-Kan delta i kroppens energiproduksjon.
-Kan reduserer tretthet og slapphet
-Organisk magnesiumtilskudd med synergistiske, mineralrike urter
-Tre ulike mineralsalter sammensatt for å oppnå godt opptak og utnyttelse av mineralet
-Inneholder magnesium bundet til aminosyren glycin, til den organiske syren sitronsyre og som magnesiumoksid

Artikkelnummer: NO45030