Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
Shift Magnesium Spray
Shift Magnesium Spray
Shift Magnesium Spray
SHIFT|200ML

Shift Magnesium Spray

Flytende magnesium
Effektivt opptak
Påføres huden - kun til utvortes bruk
329 KR
Lagerstatus på nettPå lager
ButikksaldoSe tilgjengelighet i butikk
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Konsentrert Magnesium Olje til å smøres på huden. Opptak skjer i løpet av 30 minutter og det er ca. 90% opptak. Brukes for anspent muskulatur, kramper, voksesmerter eller før hard trening. Magnesium olje kan bidra til å redusere nevnte ubehaget. Kan benyttes alene eller kombineres med andre magnesium tilskudd for å sikre høyt opptak. Påføring av Magnesium Olje påvirker ikke magen.

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Produktspesifikasjon

Magnesiumnivået i kroppen er avgjørende for vår mentale og fysiske helse! Magnesium olje påført utenpå huden er en god og effektiv måte for opptak av magnesium inn til cellene. Kramper forsvinner og pH-verdien i kroppen høynes!

”Magnesium er en av de seks viktige makromineraler som utgjør 99% av kroppens mineral innhold, og har derfor stor betydning for helsen.” Hovedfunksjonene til magnesium er å aktivere vise enzymer, spesielt de som er relatert til karbohydrat metabolisme (fordøyelse og opptak av karbohydrater). En annen oppgave er å opprettholde det elektriske potensialet i nerve- og muskel membraner. Det er avgjørende for riktig hjerterytme og nerveoverføring. 

Artikkel nummer: NO708752

Andre kjøpte også

Widget loading...