SHIFT™ | 120G

SHIFT™ Magnesium Pulver

kr 425
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Shift™ Magnesiumpulver er et kosttilskudd i pulverform som består av et patentert magnesiumbisglysinat-chelat, som har et meget effektivt opptak og en høy utnyttelse i kroppen. Denne formen for magnesium er skånsom for magen, er nøytral på smak, og er enkel å innta ved å blande i vann, juice, smoothie eller annen valgfri drikke.

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Shift Magnesiumpulver inneholder et chelatert magnesiumbisglysinat og kjennetegnes ved at det har høy biotilgjengelighet i kroppen. Her er magnesium bundet til to aminosyrer av glysin, slik at de danner et dipeptid, og denne bindingsformen beskytter magnesiummolekylet fra å splittes gjennom fordøyelseskanalen hvor det er utsatt for andre matkomponenter og ulik pH. Når det kommer ned til tarmen tas magnesiumet opp gjennom tarmveggen via det spesielle og aktive transportsystemet for aminosyrer. Deretter er magnesium tilgjengelig for videre opptak og utnyttelse i kroppen Dette gir da et magnesiumtilskudd som blir effektivt tatt opp og utnyttet av kroppen, samtidig som det ikke påvirker magen negativt, dvs at det ikke gir magebesvær eller kvalme som kan forekomme med andre magnesiumtilskudd.Shift Magnesiumpulver er enkelt å innta, både for barn og voksne, da pulveret lett løser seg opp i vann og annen væske.Produktet er et fint alternativ for dem som har vanskeligheter med å svelge tabletter.Shift Magnesiumpulver inneholder ikke tilsatte søtningsstoffer eller aromastoffer.Produktet er egnet for veganere.

Artikkelnummer: NO709374