Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
Shift Magnesium Pulver
Shift Magnesium Pulver
Shift Magnesium Pulver

Shift Magnesium Pulver

399 KR
Lagerstatus på nettPå lager
ButikksaldoSe tilgjengelighet i butikk
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Shift™ Magnesiumpulver er et kosttilskudd i pulverform som består av et patentert magnesiumbisglysinat-chelat, som har et meget effektivt opptak og en høy utnyttelse i kroppen. Denne formen for magnesium er skånsom for magen, er nøytral på smak, og er enkel å innta ved å blande i vann, juice, smoothie eller annen valgfri drikke.

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Produktspesifikasjon
Anmeldelser

Shift Magnesiumpulver inneholder et chelatert magnesiumbisglysinat og kjennetegnes ved at det har høy biotilgjengelighet i kroppen. Her er magnesium bundet til to aminosyrer av glysin, slik at de danner et dipeptid, og denne bindingsformen beskytter magnesiummolekylet fra å splittes gjennom fordøyelseskanalen hvor det er utsatt for andre matkomponenter og ulik pH. Når det kommer ned til tarmen tas magnesiumet opp gjennom tarmveggen via det spesielle og aktive transportsystemet for aminosyrer. Deretter er magnesium tilgjengelig for videre opptak og utnyttelse i kroppen Dette gir da et magnesiumtilskudd som blir effektivt tatt opp og utnyttet av kroppen, samtidig som det ikke påvirker magen negativt, dvs at det ikke gir magebesvær eller kvalme som kan forekomme med andre magnesiumtilskudd.Shift Magnesiumpulver er enkelt å innta, både for barn og voksne, da pulveret lett løser seg opp i vann og annen væske.Produktet er et fint alternativ for dem som har vanskeligheter med å svelge tabletter.Shift Magnesiumpulver inneholder ikke tilsatte søtningsstoffer eller aromastoffer.Produktet er egnet for veganere.

Artikkel nummer: NO709374

Andre kjøpte også

Widget loading...