SHIFT™ | 60 TBL

SHIFT™ Magnesium

Tre aktive magnesiumråvarer
Vegansk
Med vitamin B6
kr 248
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Magnesium er et viktig mineral som er helt avgjørende for en rekke av kroppens funksjoner, blant annet for energiomsetning og muskelfunksjon. SHIFT Magnesium er sammensatt av tre aktive magnesiumråvarer som i høy grad opptas og utnyttes i kroppen. Produktet er i tillegg tilsatt vitamin B6 som bidrar til å gi et ytterligere økt celleopptak av magnesium.

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Magnesium er viktig for en rekke funksjoner og prosesser i kroppen. Alle cellene i kroppen er avhengig av dette viktige mineralet.

 Magnesium bidrar blant annet til:

  • Normal muskelfunksjon
  • Normal funksjon av nervesystemet
  • Elektrolyttbalanse
  • Energigivende metabolisme
  • Vedlikehold av normale ben og tenner
  • Normal psykologisk funksjon

I tillegg er magnesium viktig for mer enn 300 ulike enzymprosesser i kroppen.

Da dette mineralet i høy grad utnyttes av kroppen, kan man oppleve følgende effekter dersom man ikke får i seg nok; muskelsvakhet, skjelvinger, kramper, uregelmessig hjerterytme, tretthet, utmattelse, lett forhøyede verdier av kolesterol, blodtrykk og blodsukker.

For at kroppen skal få et maksimalt opptak av magnesium inneholder SHIFT™ Magnesium tre forskjellige magnesiumforbindelser, kombinert med vitamin B6, som sammen sikrer et maksimalt og hurtig opptak i kroppen.

Magnesiumforbindelsene i SHIFT Magnesium er et unikt konsentrert magnesiumrikt pulver utvunnet fra Great Salt Lake i USA. Det er et spesielt mineralrikt saltvann som tørkes gjennom en naturlig prosess på to år, som i tillegg til magnesium inneholder over 70 viktige spormineraler som kroppen vår trenger. Denne magnesiumformen finnes i sin ioniske form og absorberes og tolereres svært godt, og har høy biotilgjengelighet.

Magnesiummalat og magnesiumbisglysinat er patenterte og dokumenterte magnesiumforbindelser utviklet av verdens fremste produsent av effektivt absorberende mineraler, Albion Laboratories Inc. Disse formene for magnesium tas meget effektivt opp i kroppen, samtidig som de gir minimale bivirkninger i form av luftdannelser i tarmen og/eller løs mage, som kan være et kjent problem med andre magnesiumforbindelser.

Produktet er skånsomt for magen.

Produktet er sertifisert av Informed Sports og kan trygt brukes av personer som driver med toppidrett.

 
SHIFT  Magnesium registrert hos Informed-Sports (Global Sports Supplement

Testing Programme). Det vil si at disse produktene trygt kan inntas av alle som driver

med idrett, også på toppidrettsnivå, da de ikke inneholder noen form for stoffer på

WADA sine lister. Et inntak av SHIFT Magnesium kan være viktig når man driver med idrett og trening av alle slag.

Artikkelnummer: NO20141