Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
Shift Magnesium
Shift Magnesium
Shift Magnesium
SHIFT|120TBL

Shift Magnesium

424 KR
Lagerstatus på nettPå lager
ButikksaldoSe tilgjengelighet i butikk
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Magnesium er et naturlig mineral som har betydning for nervesystemet, muskulaturen og skjelettet. Redusere tretthet og utmattelse og kan bidra til en normal muskelfunksjon.

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Produktspesifikasjon

Magnesium er viktig for en rekke funksjoner og prosesser i kroppen. Alle cellene i kroppen er avhengig av dette viktige mineralet.

Magnesium bidrar blant annet til:

  • Normal muskelfunksjon
  • Normal funksjon av nervesystemet
  • Elektrolyttbalanse
  • Energigivende metabolisme
  • Vedlikehold av normale ben og tenner
  • Normal psykologisk funksjon

I tillegg er magnesium viktig for mer enn 300 ulike enzymprosesser i kroppen.

Da dette mineralet i høy grad utnyttes av kroppen, kan man oppleve følgende effekter dersom man ikke får i seg nok; muskelsvakhet, skjelvinger, kramper, uregelmessig hjerterytme, tretthet, utmattelse, lett forhøyede verdier av kolesterol, blodtrykk og blodsukker.

For at kroppen skal få et maksimalt opptak av magnesium inneholder SHIFT™ Magnesium tre forskjellige magnesiumforbindelser, kombinert med vitamin B6, som sammen sikrer et maksimalt og hurtig opptak i kroppen.

Magnesiumforbindelsene i SHIFT Magnesium er et unikt konsentrert magnesiumrikt pulver utvunnet fra Great Salt Lake i USA. Det er et spesielt mineralrikt saltvann som tørkes gjennom en naturlig prosess på to år, som i tillegg til magnesium inneholder over 70 viktige spormineraler som kroppen vår trenger. Denne magnesiumformen finnes i sin ioniske form og absorberes og tolereres svært godt, og har høy biotilgjengelighet.

Magnesiummalat og magnesiumbisglysinat er patenterte og dokumenterte magnesiumforbindelser utviklet av verdens fremste produsent av effektivt absorberende mineraler, Albion Laboratories Inc. Disse formene for magnesium tas meget effektivt opp i kroppen, samtidig som de gir minimale bivirkninger i form av luftdannelser i tarmen og/eller løs mage, som kan være et kjent problem med andre magnesiumforbindelser.

SHIFT  Magnesium registrert hos Informed-Sports (Global Sports Supplement

Testing Programme). Det vil si at disse produktene trygt kan inntas av alle som driver

med idrett, også på toppidrettsnivå, da de ikke inneholder noen form for stoffer på

WADA sine lister. Et inntak av SHIFT Magnesium kan være viktig når man driver med idrett og trening av alle slag.

 

Artikkel nummer: NO23753

Andre kjøpte også

Widget loading...