Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
Bio-Magnesium
Bio-Magnesium
Bio-Magnesium

Bio-Magnesium

126 KR
Lagerstatus på nettPå lager
ButikksaldoSe tilgjengelighet i butikk
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Bio-Magnesium er et høyopptakelig magnesiumkompleks med både organisk og uorganisk magnesium. Hver tablett inneholder 200 mg magnesium.

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Produktspesifikasjon
Anmeldelser

Magnesium har mange viktige funksjoner og inngår i mer enn 300 forskjellige enzymprosesser i kroppen. Det er et av de mineralene vi trenger mest av og det finnes i alle kroppens celler. Bio-Magnesium er et kompleks av tre forskjellige magnesiumsalter og hver tablett gir et tilskudd på 200 mg magnesium. Tabletten inneholder en blanding av organisk og uorganisk magnesium i en matriks som fører til at tabletten oppløses fullstendig i løpet av noen få minutter i magen (også hos personer med lavt magesyreinnhold), hvor magnesiuminnholdet vil endres til en opptakelig ion-form. Bio-Magnesium kan tas både med eller utenom måltider. Egnet for vegetarianere og veganere. Alle Pharma Nords produkter produseres på selskapets egen fabrikk i Danmark i henhold til de samme retningslinjene som legemidler for å kunne dokumentere kvalitet, sikkerhet og effekt.

Tre magnesiumformer i en matriks som løses rask opp i magen Kan løses i vann på kort tid og drikkes Magnesium bidrar til nervesystemets normale funksjon og til normal muskelfunksjon Fremstilt under farmasøytisk kontroll

Artikkel nummer: NO126730

Andre kjøpte også

Widget loading...