BIO LIFE | 120 KPSL

Bio Life Magnesium Glysinat

100% glysinat av magnesium
Høyt opptak og høy utnyttelse i kroppen
For normal muskelfunksjon
kr 339
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Bio Life Magnesium Glysinat - Magnesium bundet til aminosyren glysin for svært godt opptak og høy utnyttelse.

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner
Bio-Life Magnesium Glysinat inneholder ren magnesiumbisglysinat som er en magnesiumforbindelse med svært høy biotilgjengelighet (opptak og utnyttelse). Magnesiumbisglysinat er aminosyrebundet (magnesium + glysin) og anses for å være spesielt viktig for normal funksjon i muskler og nervesystem. Det vanligste navnet er magnesiumglysinat, mens det kjemiske navnet er magnesiumbisglysinat. «-Bis-» betyr at 1 magnesiumatom er bundet til 2 glysinmolekyler.

Magnesium er viktig for å opprettholde normal overføring av nerveimpulser og muskelsammentrekning. Magnesium bidrar til normal celledeling og proteinoppbygging, samt til vedlikehold av ben og tenner. Magnesium må være tilstede i energiomsetning (metabolisme), og er viktig for elektrolyttbalansen. Magnesium reduserer tretthet og utmattelse, og bidrar til normale psykologiske funksjoner.

Artikkelnummer: NO713221