SOLARAY | 100 KPSL

Solaray Krom Activ 125 mcg

Normalt blodsukkernivå & energi
Krompikolinat (organisk bundet krom)
Kombinasjonsprodukt med krom, B-vitaminer, mineraler, kanel & bukkehornfrø
kr 344
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Spesialdesignet blanding med krom, B-vitaminer, mineraler, kanel & bukkehornfrø for normalt blodsukkernivå og energi.

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Solaray Krom Activ inneholder en spesiell kombinasjon av krompikolinat, B-vitaminer, mineraler, kanel og bukkehornfrø for støtte til aktivitet, energi og normalt blodsukkernivå. Krom er et mineral (sporstoff) som bidrar til å opprettholde normalt blodsukkernivå, da krom deltar i insulin- og glukoseomsetningen. Krompikolinat er organisk bundet krom.

Krom inngår i en spesiell glukosetoleransefaktor (GTF). GTF påvirker insulin, som er et hormon som regulerer blodsukkeret. Krom bidrar også til normal omsetning av karbohydrater, fett og proteiner i kroppen. Mineralene mangan og magnesium og B-vitaminene niacin og biotin bidrar til normal energiomsetning. Biotin og sink bidrar, i likhet med krom, til normal omsetning av makronæringsstoffer. Magnesium er et populært mineral i forbindelse med bevegelse og trening og bidrar til normal muskelfunksjon. Krom Activ inneholder også støttende urter om kanelbark og bukkehornfrø.

Artikkelnummer: NO713500