MSM NORGE-INFLUIDITY

Influidity Krom Flytende

Kan benyttes ved søtsug
60 doser
Mild smak
kr 229
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Influidity Flytende Krom er et flytende krom-tilskudd. Krom bidrar til å opprettholde normale blodsukkernivåer, samt til normal metabolisme av makronæringsstoffer, det vil si fett, protein og karbohydrater. Mild smak

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Krom er et essensielt spormineral som tilføres kroppen via kosten fordi kroppen ikke kan produserer det selv. Krom bidrar til å opprettholde normale blodsukkernivåer. Krom er et gunstig mineral for deg som sliter med søtsug. Siden krom er et sporstoff trengs det kun i små mengder, et vanlig kosthold dekker normalt behovet. Produktet er enkelt å innta. Flasken inneholder 60 doser ved maksimalt anbefalt dosering.

Personer som har problemer med blodsukkersvigninger kan forsøke krom. Krom blir ofte brukt for å dempe «sukkerbehovet». Når blodsukkeret blir mer balansert føler man naturlig mindre behov for søtsaker.

Artikkelnummer: NO712996