Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
Cal-Mag 1:1
Cal-Mag 1:1
Cal-Mag 1:1
SOLARAY|90 KPSL

Cal-Mag 1:1

289 KR
Lagerstatus på nettPå lager
ButikksaldoSe tilgjengelighet i butikk
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Organisk mineraltilskudd som styrker benbygningen med lik mengde kalsium i forhold til magnesium.

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Produktspesifikasjon

Solaray Cal-Mag 1:1 er et sammensatt tilskudd spesielt for ben og tenner. Kalsium og magnesium bidrar til å opprettholde normale ben og tenner. Mineralene er også viktige for en normal hjertefunksjon og normal energiomsetning. Magnesium reduserer tretthet og utmattelse. Kalsium og magnesium bidrar også til en normal nerve- og muskelfunksjon. Kalsium bidrar til normal blodlevring og til fordøyelsesenzymenes normale funksjon. 

Cal-Mag 1:1 inneholder kalsium og magnesium i like mengder (1:1) og er spesielt tiltenkt de som allerede tar tran eller ett annet D-vitamintilskudd og også dekker deler av dagsbehovet for kalsium gjennom kosten. Mineralene i Cal-Mag 1:1 er bundet til den organiske syren sitronsyre for best mulig opptak i kroppen. Cal-Mag 2:1 inneholder i tillegg mineralrike persilleblad, grønn engelsk karse, løvetannrot og alfalfablad.

Form

Vegetabilske kapsler

Forpakning (emballasje)

Plastboks

Vekt

90 eller 180 kapsler

Artikkel nummer: NO131854

Andre kjøpte også

Widget loading...