BIO LIFE | 90 KPSL

BIO LIFE Kalsium C+D +K

Med vegetabilsk vitamin D3
Med vitamin C og K2
For skjellett og tenner
kr 327
kr 409
Lagerstatus på nettTomt på lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Bio-Life Kalsium inneholder vegetabilsk kalsium med opprinnelse fra alger, tang og planter i havet, i kombinasjon med vitamin C, D3 og K2. Kalsium og vitamin D bidrar til vedlikehold av normal benstruktur. Vitamin D bidrar til normalt opptak og omsetning av kalsium og fosfor, samt å opprettholde normale kalsiumverdier i blodet.

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Bio-Life Kalsium inneholder vegetabilsk kalsium med opprinnelse fra alger, tang og planter i havet. Alger og planter dør og forkalkes på havbunnen. Dette kalsiumet har en porøs struktur med form som planteceller, og har høy biotilgjengelighet. Kalsium bidrar til normal energiomsetning og er en faktor i normal funksjon av fordøyelsesenzymer. Kalsium, vitamin D og K₂ bidrar til vedlikehold av normal benstruktur. K₂ hjelper til med å opprettholde normale knokler. Vitamin D bidrar til normalt opptak og omsetning av kalsium og fosfor, samt å opprettholde normale kalsiumverdier i blodet. Vitamin D bidrar også til vedlikehold av tenner og normal funksjon i muskler og immunsystem. Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for tennenes og knoklenes normale funksjon.

Artikkelnummer: NO708390