LIFE | 500 ML

Life Jern Flytende

Jernsitrat supplert med vitaminer og planteekstrakter
Hjelper til å redusere tretthet og utmattelse
Kan med fordel brukes under graviditet eller amming
kr 179
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Flytende jernprodukt med god opptaksevne, der jern og vitaminer er blandet i solbærjuice.

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Produktets egenskaper

Produktet inneholder jernsitrat som har en veldig god opptaksevne. Jern er et flytende kosttilskudd med jernsitrat supplert med vitaminer. Jern med B-vitaminer er basert på solbærjuice. Den smaker godt, er vegetabilsk og skånsom for magen. 

En stor del av jernet i kroppen finnes i blodet der det inngår i proteinet hemoglobin. Hemoglobin transporterer oksygen fra lungene, gjennom blodbanene, til cellene i kroppen. Det er også en del enzymer i kroppen som inneholder jern, og mineralet har betydning for normal metabolisme og for immunforsvaret.

Mineralet jern er et viktig sporstoff i kroppen. Menneskekroppen inneholder ca 4 gram jern, hvorav den største delen er i hemoglobinet i de røde blodcellene. Det finnes også en del jern i proteinet myoglobin i muskelvevet. Små mengder finnes i blodserum, og en del enzymer i cellene inneholder jern. Cirka 20 % finnes i lever, benmarg og milt, hvor det kan frigjøres ved behov.

Som en bestanddel av hemoglobinet er jern viktig for transporten av oksygen fra lungene til cellene, og transport av karbonmonoksid den motsatte veien. Jern inngår i enzymer i mitokondriene som forsyner cellene med energi.

Form

Flytende.

Forpakning

Flaske, inneholder 500 ml

Artikkelnummer: NO19768