Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
Life Jern Flytende
Life Jern Flytende
Life Jern Flytende
LIFE|500 ML

Life Jern Flytende

179 KR
Lagerstatus på nettPå lager
ButikksaldoSe tilgjengelighet i butikk
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Flytende jernprodukt med god opptaksevne, der jern og vitaminer er blandet i solbærjuice.

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Produktspesifikasjon

Produktets egenskaper

Produktet inneholder jernsitrat som har en veldig god opptaksevne. Jern er et flytende kosttilskudd med jernsitrat supplert med vitaminer. Jern med B-vitaminer er basert på solbærjuice. Den smaker godt, er vegetabilsk og skånsom for magen. 

En stor del av jernet i kroppen finnes i blodet der det inngår i proteinet hemoglobin. Hemoglobin transporterer oksygen fra lungene, gjennom blodbanene, til cellene i kroppen. Det er også en del enzymer i kroppen som inneholder jern, og mineralet har betydning for normal metabolisme og for immunforsvaret.

Mineralet jern er et viktig sporstoff i kroppen. Menneskekroppen inneholder ca 4 gram jern, hvorav den største delen er i hemoglobinet i de røde blodcellene. Det finnes også en del jern i proteinet myoglobin i muskelvevet. Små mengder finnes i blodserum, og en del enzymer i cellene inneholder jern. Cirka 20 % finnes i lever, benmarg og milt, hvor det kan frigjøres ved behov.

Som en bestanddel av hemoglobinet er jern viktig for transporten av oksygen fra lungene til cellene, og transport av karbonmonoksid den motsatte veien. Jern inngår i enzymer i mitokondriene som forsyner cellene med energi.

Form

Flytende.

Forpakning

Flaske, inneholder 500 ml

Artikkel nummer: NO19768