Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
Femi Jern+C
Femi Jern+C
Femi Jern+C
SOLARAY|60 TABL

Femi Jern+C

209 KR
Lagerstatus på nettPå lager
ButikksaldoSe tilgjengelighet i butikk
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Organisk bundet jerntilskudd utformet spesielt for kvinner, med synergistiske vitaminer, mineraler og urter. Inneholder jern bundet til den organiske syren fumarsyre for optimalt opptak og utnyttelse av mineralet. Produktet inneholder C- og B-vitaminer for bedre opptak av jern og i tillegg mineralene sink, kobber og mangan som er bloddannende og samarbeider med jern.

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Produktspesifikasjon

Jern har mange viktige funksjoner i kroppen. Det er et viktig mineral for normal utvikling av hemoglobin, myoglobin og røde blodlegemer samt for oksygentransporten fra lungene og ut til alle kroppens celler. Jern inngår i flere enzymer og deltar i en rekke kjemiske prosesser i energiproduksjonen og stoffskiftet. I tillegg har jern en viktig funksjon når det gjelder å styrke allmenntilstanden og motstandskraften.

Jern anbefales spesielt for gravide og ammende. Det er en fordel å ta jern sammen med vitamin C da dette bidrar til å øke opptaket av mineralet. Man bør ikke ta jern sammen med melk eller andre kalsiumkilder, heller ikke med kaffe eller te, da dette forringer opptaket. Solaray Femi Jern + C inneholder jern bundet til den organiske syren fumarsyre og vitamin C for optimalt opptak i kroppen. Femi Jern + C inneholder i tillegg vitaminene B-5, B-9 og B-12, organisk bundet sink, kobber og mangan og mineralrike nesleblad, steinnypefrukt, brokkoli, persilleblad og gulrot.

Artikkel nummer: NO144485

Andre kjøpte også

Widget loading...