Biosan Hukommelse +(L-serin)

kr 255
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Biosan Hukommelse + (L-serin) er et komplett kosttilskudd for hukommelse og yteevne. Hjernen er avhengig av riktig næring for å fungere på best mulig måte. Hukommelse+ inneholder hele 13 utvalgte ingredienser for nervesystemet, hjernefunksjonen og konsentrasjonen. Ingredienser som L-serin, Acetyl L-Carnitine, Kolin, Fosfatidylserin, Bacopa, Ashwagandha, Granateple, Melkesyrebakterier, samt D-vitamin og utvalgte B-vitaminer for nervesystemet.

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

L-serin er en aminosyre som finnes naturlig i kroppen. En aminosyre som kroppen er avhengig av for å kunne fungere optimalt og for å kunne opprettholde viktige funksjoner i hjernen og sentralnervesystemet. L-serin bidrar i proteinsyntesen og har en avgjørende rolle i enkarbonmetabolismen og inngår i metabolismen av flere næringsstoffer, blant annet glysin, cystein, taurin, fosfolipider og D-serin.

Ellaginsyre finnes i planter, frukt, bær og grønnsaker, og granateple er spesielt rik på dette. Ellaginsyre omdannes til ellagitanniner, en form for polyfenoler. Ellagitanniner virker som antioksidanter, som kan beskytte cellene mot oksidativt stress.
Fosfatidylserin er et naturlig fosfolipid og en viktig bestanddel i cellemembranen til hjerne, hjerte, lever og muskler. Acetyl L-Carnitine bidrar til å støtte opp om, og opprettholde en frisk og klar hjerne. Bacopa kan bedre konsentrasjonen og hukommelse Ashwagandha er en  daptogen urt som kan hjelpe kroppen å håndtere stress, gi mer overskudd og bidra til økt balanse. Granateple er en antioksidant som kan beskytte cellene mot fire radikaler.

Vitamin B12 spiller en rolle i celledelingsprosessen og bidrar til nervesystemets normale funksjon. Vitamin B6 bidrar til normal cysteinsyntese og normal omsetning av proteiner. Niacin bidrar til normal energiomsetning og til å redusere tretthet og utmattelse. Folat bidrar til normal aminosyresyntese og normal psykologisk funksjon. Viatmin D bidrar til å opprettholde normalt immunforsvar og normal muskelfunksjon. Er også tilsatt 5 milliarder melkesyrebakterier som kan gjenopprette kroppens naturlige balanse og gi økt velvære.

L-SERIN
L-serin er en aminosyre som kroppen er dine er avhengig av for å kunne opprettholde viktige funksjoner i hjernen. L-serin bidrar i proteinsyntesen og inngår i en del fosfolipider. Den har i tillegg en avgjørende rolle i en karbon-metabolismen og inngår i metabolismen av flere næringsstoffer, blant annet glysin, cystein, taurin, fosfolipider og D-serin.

ACETYL L-CARNITINE
Acetyl L-Carnitine er en aminosyre, aminosyrer er byggesteiner for proteiner for kroppen.

KOLIN
Kolin (kolinbitartrat) er et næringsstoff, dette vitaminet regnes som en del av vitamin B-gruppen. Kolin kan bidra til normal lipidomsetning, en viktig faktor i utnyttelse av fett og kolesterol. Næringsstoffet kan også bidra til å opprettholde normal leverfunksjon, samt bidra til normal homocysteinomsetning.

FOSFATIDYLSERIN
Fosfatidylserin er et naturlig fosfolipid og en viktig bestanddel i cellemembranen til hjerne, hjerte, lever og muskler.

BACOPA
Bacopa monnieri er en indisk urt, den har tradisjonelt blitt brukt til forbedre hukommelsen og konsentrasjonen.  Bacopa inneholder substanser kalt bacosider. Bacosider er antioksidanter som beskytter cellene mot frie radikaler. Bacopa er samtidig adaptogen, det vil si at den virker balanserende på kroppen.

ASHWAGANDHA
Ashwagandha blir ofte kalt «indisk ginseng». Det er en adaptogen urt som kan hjelpe kroppen å håndtere stress, gi mer overskudd og bidra til økt balanse.

GRANATEPLE
Granateple er en antioksidant som kan beskytte cellene mot fire radikaler. Granateple er rik på ellaginsyre, og finnes blant annet i planter, frukt, bær og grønnsaker. Ellaginsyre omdannes til ellagitanniner, en form for polyfenoler. Ellagitanniner virker som antioksidanter, som kan beskytte cellene mot oksidativt stress.

MELKESYREBAKTERIER
Inneholder 5 milliarder melkesyrebakterier fra. Nyere forskning viser til viktigheten av hva vi spiser, sammenhengen mellom hjernen og tarmsystemet.

VITAMIN B12
Vitamin B12 spiller en rolle i celledelingsprosessen og bidrar til nervesystemets normale funksjon.

VITAMIN B6
Vitamin B6 kan bidra til normal cysteinsyntese og normal omsetning av proteiner.

NIACIN
Niacin kan bidra til normal energiomsetning og til å redusere tretthet og utmattelse. Det har viktige roller i energimetabolismen i den levende celle og DNA-reparasjon, samt er en medspiller i nervesystemet

FOLAT
Folat er vitamin B9, som kroppen trenger ved blant annet celledeling. Folat bidrar til normal aminosyresyntese og normal psykologisk funksjon.

VITAMIN D
Vitamin D bidrar til å opprettholde normalt immunforsvar og til normal muskelfunksjon. Det spiller en grunnleggende rolle i absorpsjonen av kalsium.

Artikkelnummer: NO708337