Fri frakt over 199,-
Klikk og hent
Rask levering
20%
Solaray Melatonin Flytende
Solaray Melatonin Flytende
Solaray Melatonin Flytende
Du sparer 66 KR

Solaray Melatonin Flytende

Flytende melatonin med bringebærsmak
Hurtigvirkende
6 dråper gir 1 mg melatonin
263 KR
329 KR
Lagerstatus på nettPå lager
ButikksaldoSe tilgjengelighet i butikk
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Flytende melatonin med bringebærsmak -For kortere innsovningstid -Hjelp mot jetlag -Hurtigvirkende -6 dråper gir 1 mg melatonin -Flasken inneholder 180 døgndoser

Kosttilskudd skal ikke brukes som alternativ til en variert kost. Det er viktig med allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Produktspesifikasjon

Solaray Flytende melatonin i dråper med bringebærsmak

Melatonin er et naturlig forekommende hormon som regulerer døgnrytmen hos mennesker og dyr. Hormonet produseres i epifysen i hjernen og i netthinnen i øyet. Melatonin kalles ofte for «døgnrytmehormonet» eller «mørkets hormon». Kroppens produksjon og utskillelse av melatonin hemmes av dagslys, slik at produksjonen varierer og er høyest om natten når det er mørkt. Melatoninets virkning er motsatt av lysets innvirkning på døgnrytmen og fremkaller søvnbehov. Melatonin bidrar til å redusere innsovningstiden, ved å fremskynde innsovningsfasen og gjøre oss søvnige.

Den gunstige virkningen oppnås ved å innta 1 mg (6 dråper) melatonin ved leggetid. Melatonin kan også brukes til kortvarig regulering av døgnrytmen ved jetlag. Melatonin bidrar til å lindre den subjektive opplevelsen av jetlag ved inntak av minst 0,5 mg (3 dråper) melatonin ved leggetid den første reisedagen og deretter noen dager etter ankomst til reisemålet. Solaray Melatonin Flytende™ for rask og god effekt, med en mild og deilig smak av bringebær.

Flasken inneholder 180 døgndoser.

Artikkel nummer: NO708948

Andre kjøpte også

Widget loading...