Solaray Melatonin Flytende

Flytende melatonin med bringebærsmak
Hurtigvirkende
6 dråper gir 1 mg melatonin
kr 279
Lagerstatus på nettPå lager
  • Leveranse
  • Fri frakt over 199,-
Flytende melatonin med bringebærsmak -For kortere innsovningstid -Hjelp mot jetlag -Hurtigvirkende -6 dråper gir 1 mg melatonin -Flasken inneholder 180 døgndoser

Kosttilskudd Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Vurder viktigheten av et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Produktbeskrivelse
Bruk
Spesifikasjoner

Solaray Flytende melatonin i dråper med bringebærsmak

Melatonin er et naturlig forekommende hormon som regulerer døgnrytmen hos mennesker og dyr. Hormonet produseres i epifysen i hjernen og i netthinnen i øyet. Melatonin kalles ofte for «døgnrytmehormonet» eller «mørkets hormon». Kroppens produksjon og utskillelse av melatonin hemmes av dagslys, slik at produksjonen varierer og er høyest om natten når det er mørkt. Melatoninets virkning er motsatt av lysets innvirkning på døgnrytmen og fremkaller søvnbehov. Melatonin bidrar til å redusere innsovningstiden, ved å fremskynde innsovningsfasen og gjøre oss søvnige.

Den gunstige virkningen oppnås ved å innta 1 mg (6 dråper) melatonin ved leggetid. Melatonin kan også brukes til kortvarig regulering av døgnrytmen ved jetlag. Melatonin bidrar til å lindre den subjektive opplevelsen av jetlag ved inntak av minst 0,5 mg (3 dråper) melatonin ved leggetid den første reisedagen og deretter noen dager etter ankomst til reisemålet. Solaray Melatonin Flytende™ for rask og god effekt, med en mild og deilig smak av bringebær.

Flasken inneholder 180 døgndoser.

Artikkelnummer: NO708948